Original kopije

Okej, ovo će biti jedan malo komplikovaniji original/kopije post. Znači, ko je od koga, šta drpio  i zašto?! Kako sam upala u neku gužvu, nemam baš mnogo vremena za postovanje, evo ovo objavim, pa trčim dalje u noć... A šta čovek koji nema vremena može da uradi, pa lepo da prošeta i ponešto prepiše od drugih :)) lepo da sama sebe kvalifikujem za O/K društvo. Jutros je Jovana našla super kolekciju koju je prikazala Raphaëlle H’Limi, a Marina je sjajno primetila da naočare  liče na one koje je Darko Kostić prikazao na prošloj nedelji mode.
No, sad sledi zaplet, Darko je kolekciju prikazao krajem aprila 2010. godine, a Raphaëlle početkom juna 2010. Sad ili je ona izuzetno upućena u modna dešavanja u Srbiji, ili su i jedno i drugo koprali nekog trećeg. Ha? Prava zagonetka, ako neko zna rešenje, neka viče.
 Raphaëlle 
Darko
No tu se priča ne završava, dok sam jurcala u potrazi za datumima, naletela sam na Darkove haljine koje neodoljivo podsećaju na rad kreatora Yigal Azrouëla. I to posebno na model koji je Whitney Port nosila na dodeli MTV nagrada. No ovoga puta imamo čistu situaciju, žuta mini haljinica prvo je na um pala Yigalu. Liči?
Yigal
Darko

9 comments:

  1. Srbija. Sta bismo mi bez kopija :D

    ReplyDelete
  2. Mislim da se to zove haute copier! :) heheeh malo je reci da lice! a za naocare si me bas zaintrigirala! nekad sam ih negde videla ali ko bi znao, nemam bas pamcenje kao ti ( jeste dobro ali kao ti nema niko) :) i na kom sajtu pitanje je veliko! mnogoo me sad zanimaa! ali mislim da je treca osoba u pitanju, i da je ona tvorac ovih naocara!

    ReplyDelete
  3. super sto si pokrenula ovu temu!
    primera ima puno, DO fura ono sto je svojstveno samo NYFW-u, njen minimum logo preslikan je logo miumiu, ali DO ipak ima univerzitetski background, nije kao, recimo, darko koji je poznat kao copycat-trebalo bi procesljati stare radove e.saaba, kapiram da tu ima svega i svacega.
    bata spasojevic voli da skine D&G, no kad on to uradi to izgleda kao plod saradnje amaterske srednjoskolske modne sekcije.
    ovo bi mogao da bude stalni topic i da se dopunjuje.
    pozdrav, podrska

    ReplyDelete
  4. :) stalna je rubrika. primeri sami iskachu :D

    ReplyDelete
  5. Pricacu ti za Darka i kako je doshao do naochara... drugi put... Sve smo se slozile, pa kad ne mozemo svaki dan da kafenishemo, onda ovako... kekek
    Odlocan primet za ovu zutu... A bravo i za anonimku koja je primetila za Batu. Sve se slazem i primecujem odavno... :)
    super postic!

    ReplyDelete
  6. ove haljine su totalno kopirane :D

    ReplyDelete

Back to Top