Behind the Scene: Extreme Intimo

Znamo kako se kod nas rešava problem nedostatka scenografije, a danas ću vam prikazati kako to izgleda kada se za projekat angažuje i scenograf. Potpuno druga priča. Ako ste ikada sedeli u beogradskom Vapianu sigurno ste primetili prazan prostor iza crvenih žardinjera koje označavaju granicu bašte... Ekipa koja je realizovala snimanje kataloga za Extreme Intimo je upravo na tom mestu, tik iza Vapiana, sagradila čitavu kućicu iz mašte.
Da je ne bih dužila tu su slike, step by step. Zidovi, parket, prozor, zavese, krevet, sto, stolice, peć, police, ukrasi... Sve po redu.
Za scenografiju bila zadužena Lana Prolić, stajling Ane Ljubinković, kampanju slikao Miloš Nadaždin.
Kako sve to na kraju izgleda, pogledajte ovde. Sjajno, zar ne?

9 comments:

  1. Pa da, tacno se vidi razlika. Ove fotke su stvarno divne i 80% divotnosti pripada scenografiji.

    Jedino sto su zestoko omanuli (extreme intimo) jeste sto nisu prilagodili slogan kampanji nego su na bilbordima na kojima su deca stavili isti slogan kao i na bilbordima sa odraslima ("nista ispod toga") pa mi je to malo (vise) degutantno.

    ReplyDelete
  2. Divnoo Jelena, scenografija je odlicna! super su slicice! uvek imas zanimljive informacije! Ana Ljubinkovic mi je kao med! super je ovo uradila! mada sam i ja primetila ovo na bilbordima kao i Leyla, bas mi je zasmetalo! ali ih generalno volim, jer imaju super pamuk, sve bolje i bolje modele i odlicne cene! :)

    ReplyDelete
  3. Uuu, što volim behind the scenes stvari, super :)

    ReplyDelete
  4. ha ne mogu da verujem da je u pitanju bio Vapiano!genijalno!
    Improvizovana kucica je taaako divna!
    Inace,obozavam EI!
    kao i uvek,odlican post!:*

    ReplyDelete
  5. lijepo lijepo :)
    I slazem se sa Branislavom. "Improvizovana kucica je taaako divna!" ali me zanima zar nije bilo moguce snimati u studiju?!

    ( bajDvej čitamo se :) )

    ReplyDelete
  6. dunno, ne pitaj mene.. hm mozda zbog svetla #JaLaik :)

    ReplyDelete

Back to Top