Stilske vezbe: Olivia Palermo

Opet jedan maa dal je moguće post. Ma jel moguće da se Olivia Palermo uopšte ne spominje na ovom blogu?? Uuups! Brzo ispravljam grešku da me ne uhapsi modna blog policija. I ovim putem upućujem izvinjenje nadležnom odboru ;)
Olivia je pripadnica njujorškog visokog društva, Upper East Side izdanak, onima koji gledaju seriju Gossip Girl sve će biti jasno. Čak se šuška da je Olivia inspiracija za lik Blair Waldorf, kako kažu miss Palermo je zlica lično. Ipak, njeno milo lice će sa blagim smeškom opovrgnuti sve optužbe.
Postala je poznata kao PR modne kuće kreatorke Diane von Furstenberg, ali i kao zvezda serije The City... Mada, da se ne lažemo ova dama postale je popularna jer ume da se obuče. I to kako! Olivia je od onih koji nikada nisu načinili nijednu grešku, njen modni CV je besprekoran,  fashion faux pas za nju je potpuna nepoznanica. Bilo da se odlučila za elegantni i romantični look, bilo da se radi o vožnji bicikla (štikle i Heremes torba, molim lepo) jasno je da Palermo dooobrooo poznaje stilska pravila.
Njen recept glasi manje je više. Jednostavno je novo komplikovano. Bež je nova crna. A za upečatljivu modnu izjavu nije vam potrebno ništa više od zanimljivih cipela. skupe torbe i upadljive ogrlice. Watch and learn. 
P.S. ove nedelje je zvanično potvrđeno da serijal The City prestaje sa emitovanjem, kako je Palermo skinuta sa programa ostaje nam da vidimo šta nam sledeće priprema... 

9 comments:

  1. nisam imao pojma da je ona bila inspiracija.hmmmm

    ReplyDelete
  2. Jao, lepo se oblaci ali tako mi zlo deluje :s

    ReplyDelete
  3. heheh provalila si je ;)
    @Nick daa, evo ovde imash i celu prichu http://www.independent.co.uk/news/world/americas/friends-disunited-the-social-scandal-that-tore-manhattan-apart-448690.html dugachko, ali zanimljivo shtivo ;))

    ReplyDelete
  4. ma samo se pretvara u City_ju... Verujem da je pamuk u real lifeu... :)

    ReplyDelete
  5. mmmm...raspilavim se i totalno odusevim svaki put kad natrcim na neku njenu novu kombinaciju!
    Aha...u city_ju je bas zlica, ma mozda je i u real life_u...ali ja je onako bas volem,ume bre zena da se obuce! meni dovoljno! :)

    ReplyDelete
  6. DŽABA!
    Ne vidim ništa osim ,,I am a bitch'' stila!
    U City-iju je mala maca, za kakvu u stvarnosti važi da je...
    Nikada mi takve žene ne mogu biti insipracija, pa nek je sad proglase za modnu ikonu stoleća!
    Čak mi je i Kristin Cavallari simpatičnija...
    Lauren Conrad rules!:)

    ReplyDelete
  7. Nisam ni ja znala da je ona bila uzor za Bler. City ne gledam, nisam nikad tako da i ne znam o cemu vi to pricate :D ali mi je Bler medju omiljenijim likovima u Gossip Girl.

    ReplyDelete
  8. prekrasno se odjeva zbilja! Ja gledam gg ali nisam ni ja znala da je ona bila uzor za blair, ali sad vidim da totalno nisu fulali ! obje su mi divne! blair <3

    ReplyDelete
  9. stvarno devojka ume da se obuce! ali je prava zlobnica! :)

    ReplyDelete

Back to Top