FFF: prugice!

Pošto se slegla prašina oko nedelja mode (osim oko beogradske koja počinje za ravno dva sata) možemo se baviti trendovima. Posle Njujorka, Londona, Milana i Pariza stvar je kristalno jasna trend broj jedan su pruge!
Prugice su dominirale pistama, a ovoga puta nisu samo crno-bele, niti su deo mornarskog stila. One su tu same za sebe, šarene, horizontalne, vertikalne, široke, uske, jarkih boja, pastelnih nijansi... Sve je zastupljeno!
Skoro svi dizajneri koji drže do sebe su sa bar nekoliko modela ispratili trend, tako da u svoj planer obavezno upišite mart na pruge. Spremite se na vreme za sezonu koja sledi, evo i foto inspiracije.
Marc by Marc Jacobs
Moschino
Fendi
Sportmax
Vivienne Westwood Red Label
Prada
Versace
Junya Watanabe

11 comments:

  1. Odavno trazim bluzicu sa malo sirim crno belim prugama, kao na slici gore sa zutom suknjom. Ne znam gde da je nadjem, ali nadam se da hocu :)

    ReplyDelete
  2. sad kad krenu sa kopijama, i pre marta cesh naci svoju majchicu ;)))

    ReplyDelete
  3. Hehehhe vjeruj moje slike za slican post su bile u pripremi i stajale mi tako par dana, ali sam ih prije par sati obrisala i odlucila da ostavim pruge i pisanje o njima za proljece :):) Ja ih volim strasno strasno, i drago mi je sto sam trendi vec 2-3 sezone za redom ahahah :)

    ReplyDelete
  4. ja ignorishem zimu, vec sam mislima u prolecu ;)

    ReplyDelete
  5. hm...a meni se cinilo da su odradile svoje:)
    kako sam se prevarila!
    mada ih volim...ali ne eksperimentisem sa bojama: crno-bela varijanta ili mornarski stil...sve ostalo mi je too much...mada ko zna?:)

    ReplyDelete
  6. Zagledam ove kombinacije tufnica i prugica ,ali nikako da ih obucem...
    Pruge me nisu privlacile, dok slucajno nisam probala jednu vishebojnu ,prugastu majicu i odusevila se sobom u njoj. Tako da nekada treba probati i te neprivlacne stvari. :)))

    ReplyDelete
  7. Moschino mi lici na Mondoa iz poslednje sezone Project Runway_a... A ja ga obozavam... :)

    ReplyDelete
  8. prugice, prugiceeee! sviđa mi se :)

    ReplyDelete

Back to Top