Textil Funzine

Sutra počinje Fashion Selection, a odmah iza ćoška čeka nas i Fashion Week. U prevodu, oktobarski modni maraton. Oni koji već sada u svojim rukama drže karte&akreditacije za prvi red na poklon će, između ostalog, dobiti modne novine Textil Funzine. Dok će oni morati da sačekaju  (bar) do sutra, vi već danas možete onlajn pročitati taj magazin. Tu ćete saznati zašto je Marko Mitanovski trenutno u Londonu, šta je Tatjana Tatalović radila u Vašingtonu i kako izgleda Mimimaso - modni brend koji su osmislili jedan fotograf i arhitekta... Takođe ćete pročitati izveštaje sa upravo završenih nedelja mode širom sveta, ali videćete koje će boje, dezeni i materijali biti u trendu sledećeg proleća. Osim zanimljivih tema, tu je i zaista sjajan dizajn. Uživajte!

4 comments:

  1. Ja podrzavam Mimimaso u svakom pogledu! :)
    saj cu da procitam :)

    ReplyDelete
  2. Hej zenska, kako se uopste nabavljaju karte za to cudo? Ako se uopste nabavljaju a da nije preko veze :D VEliki pozzzz

    ReplyDelete
  3. paa definishi preko veze :D pozivaju se novinari, medijski partneri, sponzori, prijatelji&porodica dizajnera, selebi... ukratko svi oni koji su na ovaj ili onaj nachin pomogli reviju, oni kojima je moda posao i oni zahvaljujuci kojima ce kreator dobiti vishe medijskog prostora.
    p.s. a i nije neko chudo :) veruj mi

    ReplyDelete

Back to Top