Let's disco!

Znate onaj momenat kad se usred najveće gužve isključite, pogledate oko sebe i pomislite: gde sam ja ovo i šta se događa? Da? Tako nešto mi se desilo jutros, shvatila sam da je septembar proptutnjao pored mene i da sam se našla u užasnom sivom oktobru gde celzijusove stepene mogu da prebrojim na prste. Hladno mi je! Duva ta prokleta košava! Pada kiša!
Mrzim slojeve odeće, Ugg čizme (iako ih nosim u nedostatku boljeg rešenja), najlon čarape (aaargh), veštačko krzno, a prirodno još više... Mrzim barice, uvelo lišće, kabanice i olovno nebo. Shvatili ste, ja sam totalni hejter. No, s druge strane pristalica sam one devize udri brigu na veselje,  te hajmo ovako, ja bih sada jedne disko sandale, na viiisooku štiklu sa kaišićem oko gležnja. Jedne gledaj u mene, cipele koje same igraju. Za sred avgusta, da od vrućine potpetice tonu u asfalt, za pokazivanje na rivi, pa i na beogradskim splavovima, što da ne. Jedne možda ih obučem na mikromini šorc, a možda i na harem pantalone.
Uglavnom, da ne dužim potpuno su savršene, s.a.v.r.š.e.n.e!
I heart, I wish, I want. Ako se neko pita u pitanju je Maison Martin Margiela (kliknite slobodno definitivno sajt vredan  klika).

14 comments:

 1. kako možeš da ne voliš oktobar jelena, zaboga? cilele su super, ali ovo za oktobar i hladno vreme ne opraštam.

  ReplyDelete
 2. aaaaaaa... divne su... koliko su visoke, je l' ima neko predstavu???

  drzala bi ih na radnom stolu, kao ukras, umesto disko kugle... :D

  ReplyDelete
 3. blaaa Jovana ti si izgleda zaboravila beogradsku koshavu, ha? ;)
  @Ivanka reci kako su divne, predivne! ravno 14 cm... hm ipak su pre za sto nego za noshenje :)

  ReplyDelete
 4. imaš pravo, cipele su savršene. i mislim da bi mogle biti jako dobar diy projekt!!! ;-)
  od starih cd-ova možda!

  ReplyDelete
 5. jaooooooo kakve cipelice, samo tko bi u tome hodao :D
  sviđa mi se prijedlog, bubu, samo da je manja peta :)))))
  p.s. meni je nagore kad se ujutro budim bez tračka svjetla... a onda već oko 3, 4 popodne opet padne mrak...moram se razveseliti novim čizmicama, ali sad u crnoj boji, i sve će bit za pet :D

  ReplyDelete
 6. Cipele su stvarnooo savrseneee! mozda i igraju umesto tebe, kada ih obujes! :)

  ReplyDelete
 7. kosava je beogradova promaja, prociscava smrdljivi otrovni gradski vazduh, a bogami i zacepljenu glavu. presvitchuj se na plus mode, ususkaj se i znas kako je lepo!

  ReplyDelete
 8. pakovala novine do 5 jutros, u ofisu se pojavila u 9. a obaveze idu dalje svojim tokom. shushkanje je daleko i neizvesno. do tada shirim hejt ;)

  ReplyDelete
 9. ajme savršene su!!!
  ali evo, za razliku od tebe, ja recimo obožavam jesen i zimu, a ne volim ljeto... hehe, svatko ima neke svoje preferencije očito:)

  ReplyDelete
 10. Hejt najlonkama. Veliki hejt. Ovo nije jesen, ovo je pocetak zime -.-

  xoxo

  Venoma

  ReplyDelete
 11. wow mnogo su dobre! za neki ludi disco! jedino sto bi morali da te prethodno do njega donesu, jer ne znam da li uopste u ovima moze da se hoda :)!

  ReplyDelete
 12. shtule! :P
  ja imam disko ball u stanu. pa djuskam kad stignem... :)

  ReplyDelete
 13. Jeee vratila si se!! :) Ma i ja mrzim sve to, ali kao veliki zaljubljenik u Bg, htjela bih i tu kosavu da osjetim na vlastitoj kozi, pa kud puklo da puklo :):)

  ReplyDelete
 14. AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! ABBA i ekipa i disko kugle! prekrasne su! :)

  ReplyDelete

Back to Top