Color me beautiful

Po ko zna koji put se dokazalo da se život sastoji baš od svih boja i nijansi. Cela Pantone paleta nekada nije dovoljna. Dok sam lamentirala nad sudbinom i žalila se na sive faze, dobila sam poziv od Anie i Ekaterine, sigurno ih se sećate. Uz zeleni čaj sa medom pretresale smo situaciju na svetskoj modnoj sceni. Posebno smo se osvrnule na dešavanja u Parizu, gde su njih dve boravile proteklih mesec dana. Vredno su radile na prezetnaciji sopstvene marke Roi et Moi, koju možete nabaviti u Pierre Premier butiku, pobliže se upoznajte ovde.
No, to nije sve! Iz Pariza su mi donele sveže ispečen primerak oktobarskog slavljeničkog Vogue magazina. Koji je potpuno božanstven. Težak skoro dva i po kilograma i prostire se na 628 strana glossy papira. Carine je sve to lepo raspodelila i uobličila: modna istorija, prisećanja, najupečatljivije fotografije, najskandalozniji momenti... Gledamo u budućnost očima prošlosti.
Josh Olins
Čestitke dizajnera zauzimaju čak 104 strane i toliko dobro izgledaju da sam sve i jednu poželela da iščupam i okačim na svoj mood board, što naravno neću učiniti. Kolekcionarski primerak, ne dam nikom ni da pogleda, dooobrooo možda iz moje ruke :)
Terry Richardson
Mogla bih u nedgoled da pričam o samom broju i njegovom sadržaju, ali zaustaviću se tu... Obavezno pazarite primerak kad ga ljubazni ljudi iz Global Pressa uvezu. Ono čega nećete moći da se dokapate jeste poseban dodatak na 110 strana u kome se nalaze najbolje fotografije svih relevatnih svetskih fotografa. Dimenzije su 36x28cm (ja lično premerila svojim Chanel satenskim metrom), a sadržaj je bombastičan! Helmunt Newton, Guy Bourdin, Mario Testino, Steven Klein, Patrick Demarchelier, Bruce Weber, Terry Richardson, Mert&Marcus... Ovaj neobični portfolio dostupan je samo čitaocima u Francuskoj i neće se distribuirati širom sveta. A ja ga imam! Cvetam!
Mario Sorrenti
Ukratko pravi kolekcionarski primerak, 
ne propustite!

15 comments:

  1. jooooj, blagish se tebi... :)

    ReplyDelete
  2. i ja biii!! zavidim ti, samo da znaš!
    trebala si šampanjac i stikle a ne zeleni čaj ;)
    (šalim se :*)

    ReplyDelete
  3. hihih ispadoh mala hvalisavica :D
    @Ljupka to je novi koncept uggs, chaj i vogue ;)

    ReplyDelete
  4. Oduvijek sam htjela kupiti Vogue, ali cijena od 80 kn ili nekih 11 € nije baš mala.

    ReplyDelete
  5. jao da, rekla si nam da je stigao na kafi... mmmm
    :)
    ovaj Terry Richardson je genijalno nenormalan.

    ReplyDelete
  6. @Vivienna joj sve znam. ali meni je na vrhu shopping spiska, prvo to namirim pa ostalo. nisam normalna znam :D u potpisu magazine addict

    ReplyDelete
  7. Ti si meni kraljica! Svidja mi se sto imas svoju hobi/opsesiju i sto o tome toliko znas, a jos vise volim kako to znanje na zanimljiv nacin prenosis nama! Samo nastavi i uzivaj u svom casopisu :)

    ReplyDelete
  8. joj Minni divna si! hvala na lepim rechima
    oh da, volim, i drago mi je shto imam svoju ljubav gde da ispoljim :)

    ReplyDelete
  9. Jelena jel mozemo da jedemo sladoled iz meka sa duplim prelivom i da listamo tvoje novine!? :) heheeh salim se, vec mi je prosla slika pred ocima kako ga cuvas i pazis!super je sto si ga dobila, u tekstu se primecuje koliko si srecna bila! :)

    ReplyDelete
  10. heheh
    ajde ovaj vogue, ali mislim da bi kolektivno obolelili od ostatka kolekcije
    lenja sam, trebalo bi to da slikam :)

    ReplyDelete
  11. heey totalno sam ljubomorna što već imaš ovaj VOGUE hahahha kod nas u Zagreb french VOGUE dolazi sa dva mjeseca zakašnjenja! tako da čekam prosinac da ga kupim... daj postaj još fotki iznutra pls ;)
    lajkam

    ReplyDelete

Back to Top