Playground

Još se prošli post nije ni pošteno ohladio, a ja već imam da prijavim novo mesto. Dok sam danas polako milela ka Knezu, rešila sam da presečem preko Topličinog venca i imala sam šta da vidim. Playground - novi restoran! Skroz kul, sav zanimljiv, vrištavo upadljiv. Kao omađijana sam stala,  momentalno zaboravila na sve planove i sela na jednu brzinsku kaficu, čisto da osmotrim. Najpre sam pomislila gle vidi, kao neki mali Supermarket, ili možda Supermarket u bojama, "unutrašnjost" (pod navodnicima jer je lokal u potpunosti otvoren ka ulici) je u kombinciji bele, oranž i žute, ali baaštaa...ekspolizija boja!                                                                                                                        Kad sam se malo raspitala asocijacija na Supermarket je bila na mestu, enterijer je delo studija Remiks. Kako kažu ovde su stvorili miks modernih i duhovitih rešenja sa asocijacijama sa londonski i njujorški Soho i beogradski urbani šmek (sačuvan stakleni zid išaran grafitima prema hotelu Palas). Klopica u ponudi je ono što opisuju kao internacionlna kuhinja, po malo od svega, a imaju i dnevni meni po 490 i 650 dinara (vrlo pristojne i izdašne kombinacije ukusa). I btw ovo je idealan restoran za roditelje, imaju dečji toalet, hranilicu, sto sa daskom za previjanje, animatorke od 11 ujutru do 6 popodne i naravno, dečji meni sa čak 10 stavki. To sam kasnije saznala, budući da dok sam ja bila gostili su se samo punoletni gosti. Ali eto, mame, tate mislili su na vas. Trk na produženu kaficu i ukusnu francuku pitu od jabuka :)

15 comments:

 1. e pa super, sad ne moram ja da pisem o ovome ;)
  inace, nikako mi nije jasno kako to da ovo mesto nisu nazvali Minimarket...

  ReplyDelete
 2. Divno divno divnoooo, ovo ce morati da se poseti :)

  ReplyDelete
 3. @Jana, Minimarket haha hit ideja, bash bi se savrsheno uklopilo

  ReplyDelete
 4. odlicno izgleda, moracu da ga obidjem :) hvala za preporuku!

  ReplyDelete
 5. kekekke, po prvi put sam znala za neko mesto pre tebeeee! :) jeee, odlicnooo je, otopljenje i eto nas na cosku! ;)

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Ja sam btw tek sad saznala za ovo mesto, skroz cool izgleda!:)

  ReplyDelete
 8. hhahaha V kako pre mene, ovo je text pre hrista ;)

  ReplyDelete
 9. mesto je uzasno....i briga o deci je na bas visokom nivou..a time se bas ponose!hranu smo cekali skoro ceo sat a corba za decu je bila ljuta!zaista ,ovaj restoran nikome ne preporucujem!!!!

  ReplyDelete
 10. slazem se sa anonymous. posetili smo mesto bas na bazi ove preporuke i veoma se razocarali

  ReplyDelete
  Replies
  1. @Anonymous 1&2, jako mi je zao sto to cujem, ali morate uzeti u obzir da je ovo pisano 2010l. godine, i to neposredno po otvaranju. Tada su se verovatno vise trudili, dugo vec nisam posetila ovaj restoran, ali steta ako su se toliko pokvarili... Ideja i lokacija su imali dosta potencijala.

   Delete
 11. I am hoping the same best work from you in the future as well. I wanted to thank you for this websites! Thanks for sharing. Great websites! 먹튀폴리스

  ReplyDelete
 12. This is the first time this informative article. I've read all of your articles, and they all relate to 먹튀검증. It's very interesting.

  ReplyDelete
 13. I've been troubled for several days with this topic. [url=https://tozents.com/]토토사이트[/url], But by chance looking at your post solved my problem! I will leave my blog, so when would you like to visit it?

  ReplyDelete
 14. Thank you! This is what I need to find. 토토사이트 Hope to hear more news from you.먹튀검증

  ReplyDelete

Subscribe to my blog!

Back to Top