Concrete Island

Kao i u slučaju kad sam pisala o mojoj najdražoj kreatorki i sada sam ostala zatečena, pa nisam vam pisala o radu mog omiljenog fotografa Miloša Nadaždina?! No sada ću to ispraviti, valjda neke stvari u životu uzimamo zdravo za gotovo, pa ih nekako nenamerno ispustimo iz vida. Uglavnom ukoliko se do sada niste upoznali sa Milošem to možete učiniti na stranici milosnadazdin.com. Pregledajte njegove fantastične fotografije, pre svega sjajne editorijale koje je radio za srpsko izdanje modnog magazina L'Officiel, ali ne propustite da kliknete i na odeljak Ads&co prepoznaćete mnoge naslovnice i udarne domaće kampanje... A onda poslastica - sve tri Miloševe izložbe možete pogledati i na sajtu.                                                                                           Pre nego što skrenete na njegov sajt prvo bacite pogled na Nadaždinov editorijal Concrete Island iz novog broja modnog magazina Faar koji je sinoć predstavljen na platou ispred Muzeja 25. maj. Naravno, kao i svaki put, pošlo mu je za rukom da me oduševi. Vas?

4 comments:

 1. meni jenajobozavanija Milena Rakocevic. fala za faar update!

  ReplyDelete
 2. I've been introduced to the work of this photographer few weeks ago, when I blogged about Milena Rakocevic's photography. One reader suggested I take a look at Milos's work and he definitely made it to my list of favorites :). Nice pictures you chose! xo

  ReplyDelete
 3. Mene očaravaju ovi goli muškarčići na slikama, hehhe... :D
  Ali zaozbiljno, dobar rad!

  ReplyDelete
 4. Nisam baš upoznata bila s njegovim radom do sada, ali hvala ti puno! Ko bi reko da i na Balkanu postoji neš takve kvalitete. ..

  stop whispering

  ReplyDelete

Back to Top