Bitna je ideja

Strašno volim rođendane, a da se ne lažemo, između ostalog, volim ih zbog poklona! Pre nego što zagalamite pustite me da objasnim, volim taj momenat kad se moji prijatelji tajno viđaju, većaju i razmišljaju šta bi to bilo najzgodnije da se meni pazari. Tog dana vidite koliko su vas slušali u protekloj godini i koliko su odlučili da zapamte. Pa možete misliti mog oduševljenja, kad sam prošle nedelje videla poklon koji je jedan moj prijatelj dobio, jedan potpuno mislio sam na tebe, i dugo mozgao kako da te iznenadim poklon. Radi se o custom made prstenu u kombinaciji crnog i belog zlata, dok su na obodu utisnuta četiri brilijanta, koji predstavljaju četiri decenije života. Tako su pozicionirani da se kako godine odmiču lako se može nastaviti niz. Sjajno, zar ne? Prsten je delo zlatare Stefanović, s njima se možete upoznati onlajn, ali i uživo u Kolarčevoj 9 u Beogradu. Kada posetite njihovu prezentaciju videćete da se ova zlatara specijalizovala za personalizovan nakit i kolekcije koje imaju interesantnu priču. Meni je nekako srce zaigralo kod The Monarch Butterfly kolekcije, ah!

5 comments:

  1. podseca na poznati bvlgari prstencic...

    ReplyDelete
  2. pošvrljala malo po situ...đizus..zaljubila san se u ovaj prsten..istog trena..razigran i šarolik kao i ja...
    http://www.stefanovic.rs/nakit.php?galerija=4&gr=nakit&cat=Prstenje&slika=155

    a kolike su cijene približno, jel znaš?

    ReplyDelete
  3. samo na prvi pogled - na njihov track roller springer presten. Bvlgari ima ravne i široke zavoje, a na obodu su ugravirana slova, izrađen je od 18k belog zlata i košta 1.050$ :D

    ReplyDelete
  4. @Tania ohoho dobar izbor, cene su im od-do, ima jeftinijih komada, ali i onih poštenih, sjajnih, zlatnih sa raznim kamenčićima... pošalji upit, sad i mene zanima :)

    ReplyDelete
  5. nikad se nisam palila na plemenite metale,uvek su mi - in your face, ali ovo je stvarno izuzetan komad. ovi brilijantići sa strane su amazing touch.

    ReplyDelete

Back to Top