Online movers&shakers

Pisala sam o najmoćnijim ženama u magazinima, a sada ću vas upoznati sa online movers and shakers ekipom, gospođicama blogerkama! Predstaviću vam svoje favorite, one ne sede baš u prvim redovima, ali su kul, lepe, mlade i sjajno se oblače. Zato Tavi i Bryanboy pomerite se, nastupaju Chiara, Andy i Sabrina

Chiara živi u Italiji i studira pravo na Bocconi univerzitetu u Milanu, blog piše od oktobra 2009. godine. U srećnoj je vezi sa Richiem, koji ima najlepšu belu mačku (pogledati ovde). Ne samo da Chaiara svakodnevno postuje svoje odevne kombinacije, već  to čini i njena majka (!), koja je Chairina najveća modna inspiracija.


Andy je freelance modni stlista, rođena je u Meksiku, a trenutno živi u Amsterdamu, kako sama kaže najveća želja joj je da se trajno preseli u Pariz. Sa blogovanjem je počela pre nešto više od dve godine, njeni najdraži butici su Zara, Urban Outfitters i Topshop.


Sabrina takođe bloguje iz Amsterdama. Na vrhu njene modne wishliste nalazi se pink karmin, vintidž Levi's šorc i Fedora šešir. Ona je opuštena, nasmejana devojka, koja od novembra 2009. godine beleži momente svoga života i momentalno ih daje na uvid online zajednici.


Ono što im  je zajedničko jeste da imaju po 22 godine, uglavnom kupuju u jeftnijim buticima, poput Zare i H&Ma, a zatim to mućkaju sa markiranim cipelama i torbama, sve poseduju Moschino kaiš, ali i sve imaju slatkog dečka - fotografa (što objašnjava super fotke :D).

10 comments:

  1. Već pomislih da i ja mogu u to društvo s jeftinim buticima i Moschino kajišem. Ali šteta što moj dečko ne zna baš dobro da fotografira, heheh... :)
    Slatke su sve tri, a prva mi se posebno lijepo oblači.

    ReplyDelete
  2. o da Chaira je moja omiljenica, sve bih joj stvari ukrala :) haha o da i ja sam sad u misiji> dečko/fotograf. bez toga propadoh kao blogerka lol ::))

    ReplyDelete
  3. Super ti je blog! Ja sam iz Hr. Od ovih blogerica meni je najbolja Andy.

    ReplyDelete
  4. Divne su! Ja sam nova ovdje, i moj blog za sada ide u skroz drugom pravcu. Ali imam vremena da se 'pronadjem'. Tebe pratim od mog prvog dana na blogspotu :)

    ReplyDelete
  5. Ines&Minni hvala na lepim rečima :)

    ReplyDelete
  6. Super recenzija :) <3

    Meni su Andy i Sabrina daaaleko draže od Chiare - koja mi je prelijepa i ima divnu garderobu, ali mi krajnji rezultat češto nije baš po guštu, zna malo zeznuti. Ma neću cjepidlačiti, bravo cure <3

    ReplyDelete
  7. Chiara je divna i svaaaaaa njena garderoba :) a fotografije su joj fenomenalne, decku svaka cast :D

    ReplyDelete
  8. I love all of these blogs, the girls have amazing style <3

    xoxo

    ReplyDelete
  9. Meni je Andy bash, bash divna... kao drugarica, seka... NJeni postovi su down to earth i uvek im se obradujem kao kreten... :)))I sabrina je slatka... A imam dvoumljenja vec neko vreme oko Chiare... Hoda po ivici slatke blogerke i izgubljene u trazenju stila... sta znam... svejedno pratim sve tri vec duuugo!
    i teeeeeeebe! kwa!

    ReplyDelete
  10. Moj decko sutra kupuje aparat. Wuhu :DDD

    ReplyDelete

Back to Top