H&M u Zagrebu!

Prvo srry što juče nije bilo posta, preživljavala sam jedan od onih dana, dana koji počnu u cik zore i nikada se ne završe... Od jutarnje kafe, preko sokića, ručkića, šetnjice, do gledanja u reku, koktela i slatke izmaglice... Na sve to iscuri baterija na mobilnom... Da znate lepo je provesti pokoji oflajn dan, diskonekt i samo analogno uživanje. No sad sam se vratila u realnost, proverila blog, twitter, fejs.. A na FBu me je sačekala zanimljiva vest.

Jutarnji list objavio je informaciju da će u Zagrebu biti otvoren H&M butik! Kako kažu Hoto grupa d.o.o. sklopila je ugovor o zakupu sa koncernom Hennes & Mauritz GesmbH ( H&M), čime je potvrđeno da će prvi butik H& M–a biti otvoren u sklopu kompleksa “Cvjetni” u Zagrebu. Otvaranje je zakazano za početak 2011. čime će Hrvatska postati 29. država u kojoj postoji H&M.

Mi ćemo, izgleda, morati još da se strpimo. Mada je meni ovo lično super vest budući da sam često u Zagrebu, sad ću usput moći i fino da se obučem. Već danima jurim po šoping molovima i vršljam po rasprodajama i ništa mi se ne dopada, nekako mi stvari nisu - letnje! Sve nešto ležerno, cvetno, široko, pa prugasto, Tshirts, košulje bez struka, one grozne japankočizmice... Ukratko, bezveze. Nema ničega lepršavog, šarenog, svilenog, svetlucavog što mogu zamisliti na plaži u podne, ili u ponoć u nekom klubu na otvorenom. Ako imate neki predlog, vičite.

7 comments:

  1. Dokle ce ova Srbija da kaska za svetom???

    Hocemo H&M

    ReplyDelete
  2. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah koja dobra vijest :)))))

    ReplyDelete
  3. drzimo fige ovaj put. bilo je vec takvih vijesti pa nista.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. U martu otvaraju, ako vec nisu prvu radnju od 3 za ovu godinu, 2 u Zagrebu i jednu u Splitu. A na pocetku 2012 otvaraju jos 2 u Zagrebu, 3 od 4 radnje u Zagrebu su u modernim i novim trznim centrima, poput TC Arena i Avenija... :)
    Jedva cekam da dodju kod nas!

    ReplyDelete
  6. After exploring a few of the blog posts on your web site, I
    really like your way of blogging. I saved as a favorite it to my bookmark
    website list and will be checking back soon. Take
    a look at my web site as well and tell me how you feel. 부산오피

    ReplyDelete

Back to Top