I have this thing with floors

Dobila sam letos pitanje kamo su se denuli #projekatstan postovi i fotke inspiracije?! Iskreno posle prvog talasa euforije, uzbuđenja i sklapanja nameštaja niko vam ne kaže da odmah potom ide i ona sledeća faza: latentni bankrot, bezvoljnost i kreativna kriza.
Uglavnom, u nekom trenutku imate (skoro) sav potreban nameštaj i lagano shvatate da zapravo nikada nećete posedovati sve što želite, ili vam je potrebno. OK, legit.
Kad prođe medeni mesec u novom stanu počinjete da shvatate koje ste greške načinili usput, čak i kad imate angažovanog arhitektu na projektu, sigurno ćete propustiti da postavite neka ključna pitanja.


Nad prolivenim mlekom se ne plače, a meni na primer ostaje da kao opsednuta razvlačim produžne kablove, jer pogađate, nisam dobro proračunala broj štekera (prijateljski savet: što, što više!!). Ali, ne odustajte, stambeni sudoku nije laka igrica, ali ako ste posvećeni i uporni rezultati neće izostati. Ovo vam piše osoba koja je posle samo godinu dana zamenila tepih u dnevnoj sobi. Nemojte se plašiti promena, popravki i prepravki.
Konkretno, ja sam zadržala stari parket od bukve koji sam hoblovala i prelakirala, ono što tada nisam znala jeste da bukva ima crvenkasti podton koji celokupno uređenje vuče na cozy stil i baca narandžasti odsjaj. Da li ću u sledećem krugu malo bolje promisliti o podovima koji su temelj svakog prostora? Budite sigurni da hoću.
Upravo zato kad su me pitali da li želim da naučim više o Tarkett LVT podovima spremno sam rekla da!
Ne kažem da morate diplomirati dizajn da biste sebi stvorili skladan dom, ali malo istraživanja i guglovanja uštedeće vam i vreme i živce.
LVT predstavlja novu podnu oblogu na našem tržištu koju karakteriše moderan dizajn i izvrsne performanse. Ono gde su mene kupili jeste neverovatan, ali zaista neverovatan (!!) izbor nijansi i tekstura, praktično šta god vam padne na pamet: tekstil, metal, kamen, drvo - već postoji i u njihovoj kolekciji.
Ukoliko imate neku inovativnu viziju i to je moguće sprovesti u delo, naime Tarkett nudi toliko oblika, boja i dezena, što u praksi znači da svaka ideja može da postane jedinstveni pod. Broj kombinacija je beskonačan!
Ono što će vas izenaditi jeste sama tekstura, čim dodirnete uzorak biće vam jasno da se radi o materijalu koji pruža odličnu zvučnu izolaciju, recimo to ovako, poželećete da LVT poklonite i komšinici iznad, jer ovaj materijal ublažava zvuk hodanja štiklama. Pri kreiranju LVT-a vodilo se računa da on bude lak za održavanje i otporan na udarce, ogrebotine i mrlje.
U praksi, ova vrsta poda je svojevrsan hibrid između onoga kako biste voleli da vaš vizuelno deluje (prirodno i elegantno) i činjenice da svi želimo da se što manje vremena provedemo brinući o podu (kriva!).
Ako se pitate kako sam uspela da testiram pod (?!), odgovor je: super lako! Naime, još jedna prednost LVT podova jeste da se Loose lay sistemom ovaj pod se postavlja za svega par sati. Može se postaviti čak i preko keramike. Et voilà! Prostor je spreman za korišćenje.
Preporučujem vam da obavezno odete u jedan od salona i pregledate sve uzorke i mogućnosti, moj favorit jeste Starfloor Click 30&30 Plus kolekcija u kojoj možete naći uzorke nalik portugalskim oslikanim pločicama (azulejo), geometrijske šare, ali i prirodne teksture drveta (glasno navijam za Scandinave Wood White varijaciju).
Ako ste više vizuelni tip, na njihovom sajtu se možete poigrati sa Room Designer simulacijom i tako isprobati brojne kombinacije boja i uzoraka u različitim prostorijama.
Obavezno javite utiske, a ja ću nastaviti da sa vama delim savete kako da lako stvorite savršen pinteresatičan (da, da, dogovorili smo see da je ovo reč) stan u okviru normalnog budžeta.
Stay tuned!

26 comments:

  1. Ovaj kao drveni gde je soljica mi deluje prelepo. Hvaala pogledacu kod njih kakav je uzivo.
    Isidora

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, stvarno je super :)) obavezno pogledaj, ima gzilion razlicitih tekstura/printova :)

      Delete
  2. Danas ima mnogo jeftinih varijanti i ideja kako da sredite enterijer, samo malo googlanja. Ima svega i scačega :)

    ReplyDelete
  3. Great article. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  4. This is also a very good post which I really enjoyed reading. It is not every day that I have the possibility to see something like this..

    ReplyDelete
  5. I have to search sites with relevant information on given topic and provide them to teacher our opinion and the article.

    ReplyDelete
  6. We offer German language training at an affordable cost in Chennai. We follow standard CERF (the Common European Framework of Reference for Languages). We offer A1, A2, B1, B2.

    Regards,
    German School

    ReplyDelete
  7. very great eccommerce website for custom packaging boxes try now Cardboard tray boxes

    ReplyDelete
  8. My brother recommended I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day.
    You cann at imagine just how much time I had spent for this info! Thanks! 대구오피

    ReplyDelete
  9. It's truly outstanding. I marvel you composed such an excellent post. I'm still thrilled. Check out the response of these individuals currently. Every person agrees with me. As an individual that can truly associate, I do not wish to conserve praises. You need to constantly be an author. 바카라사이트

    ReplyDelete
  10. Custom Packaging Boxes is one of the Best Packaging Printing Solution for Custom Boxes that fit your budget.Elongated box perfumes

    ReplyDelete
  11. This is a good tip particularly to those fresh to the blogosphere. Brief but very accurate information… Many thanks for sharing this one. A must read post!
    토토
    사설토토

    ReplyDelete
  12. Simply desire to say your article is as amazing. The clearness on your post is simply spectacular and that i could assume you are a professional on this subject.
    토토

    ReplyDelete
  13. I would recommend your website to everyone. You have a very good gloss. Write more high-quality articles. 룰렛

    ReplyDelete
  14. Thanks a lot for sharing this with all people you actually realize what you’re talking approximately! 스포츠토토

    ReplyDelete
  15. Cleaning Linoleum flooring won't clean the shading out of the floor and subsequently your floor will hold the shading locked inside saving its dynamic search for longer. Vinyl Flooring Central Toronto

    ReplyDelete
  16. This is just the information I am finding everywhere. Thanks for your blog, I just subscribe your blog. This is a nice blog. 야한동영상

    Please visit once. I leave my blog address below
    야설
    야한동영상

    ReplyDelete
  17. I saw your article well. You seem to enjoy, i like this blog very much its a ratting nice situation 일본야동

    Please visit once. I leave my blog address below
    한국야동
    일본야동

    ReplyDelete
  18. Hey! your content is completely awesome, i really appreciate your effort that you put on this.
    You can also check my link below:
    Ceramic Braces Cost in Chennai

    ReplyDelete
  19. While searching on the Internet, I found a place with good writing. Thank you for posting such a good comment. I hope many good comments come up

    ReplyDelete
  20. To begin with, we should examine what an Oriental rug is.
    learn more about Persian rugs

    ReplyDelete
  21. The way that you utilize these rugs relies upon the sort such is life made and the plan that it highlights.
    when to use distressed rugs

    ReplyDelete
  22. You can utilize paste to fasten the rug to the furnishings or a staple weapon.
    southpark rug store

    ReplyDelete
  23. DIY carpet cleaning methods may not be as effective as professional cleaning in removing tough stains. clean

    ReplyDelete
  24. "I turned my garage into a home gym – best decision ever!" Garage Floor Epoxy

    ReplyDelete

Back to Top