Serbian Elle PREMIUM issue

Verujem da su mnogi od vas upućeni da je ekipa srpskog Elle magazina proteklih mesec dana pripremala posebno PREMIUM izdanje. Možda ste se zapitali šta to zapravo znači? Radi se o izdanju u kojem gostuju mnogi poznati&priznati, tu su: Emir Kusturica, Goran Paskaljević, Aja Jung, Mirjana Karanović, David Albahari, Dragana Ognjenović...
Takođe u ovom sasvim posebnom broju naćićete modne editorijale fotografa Dušana Reljina. Dušan je sprski fotograf ispred  čijeg objektiva su stale mnogo poznate ličnosti (Julia Roberts, Jennifer Hudson, Krtisten Dunst, Charlize Theron). Tokom svoje karijere slikao je za Vogue, V magazine, Numero, a sada i za srpski Elle!
Interesantno je da se Reljin, pre nego što se posvetio fotografiji, profesionalno bavio tenisom. U ovom broju nije jedini koji je vešt sa reketom, redakcija je ugostila i Jelenu Janković, Nenada Zimonjića, Janka Tipsarevića i Viktora Troickog.
Elle kod koloportera možete pronaći u nedelju 24. oktobra, dok će na kioske širom Srbije sleteti u ponedeljak.
Vi imate piliku da ekskluzivno pogledate Reljinove fotografije za Elle. Danas su na meniju Zavodljive obline Olje Ivanjišević, a očekuje vas i editorijal sa supermodelom Natašom Vojinović. Stay tuned!
Foto: Dušan Reljin
Model: Olja Ivanjišević/Woman
Urednik mode: Iva Stefanović
Šminka: Janeen Witherspoon @ Julian Watson Agency
Producent: Jelena Ikonić 
KLIK na slike za veći prikaz 

9 comments:

  1. bravo J! Kod tebe uvek i samo eskluzivno! :)))

    ReplyDelete
  2. Bravo za ekskluzivu! Deluje i zvuci zanimljivo.mmm.

    ps.Moram malo van glavne teme ,ali... Cemu farbanje obrva(naslovna)? Treba da odaje utisak prirodne plavuse? Meni to svaki put privuce paznju kao neka "falinka" na faci. Ok mi je smanjiti kontrast obrve-kosa ,ali ovo mi nije nikako privlacno (Sem ako nisi Andjelija Vujovic pa ti sve stoji , pa bilo i naopako).

    ReplyDelete
  3. hvala devojke! :)
    @Biljana shta ja znam, meni ni ne smeta toliko. to je jedan od onih trendova chiji se uticaj zavrshava na pisti i stranicama magazina.. nisam videla da devojke to primenjuju u ril lajfu. Tako da mi je to okej :)

    ReplyDelete
  4. I ja jedva cekam! Super naslovna, zlatasta, decentna, svedena, bas je premium!!!!

    ReplyDelete
  5. mmmmm. ovo izgkeda baš svjetski :D hvala što si podijelila s nama

    ReplyDelete

Back to Top