Gucci kids

Od sad u konceptu dizajnerskih Gucci krpica mogu uživati i najmlađi. Za njih je kreirala glavna dizajnerka te kuće Frida Giannini, a zaštitini znak kolekcije je slatki beli medvedić.
Kao znak dobre volje Gucci je uz lansiranje kampanje uplatio i milion dolara UNICEF fondu namenjenom školama u Africi.
A sama kampanja? Zvezde su Max i Emma, Lopez-Anthony blizanci, a podršku im pruža i slavna mama JLo. Klinci su pozirali na plažama Malibua, a autori slika su iz frižidera izlaze Mert&Marcus.
I šta kažete, Gucci kids, or not?

20 comments:

  1. Dakle, ja uopće nisam primijetila da je to JLo. Ne volim kad ljude potpuno izobliče fotošopom...(koliko god lijepi bili i poslije istog)
    Gucci klinci, hmmm... imam moralnu dvojbu bih li ja jednom kao majka, prodala sebe i svoje klince Gucciju, bez obzira na status koji uživam u društvu...mislim da ne!
    No fotke su svejedno lijepe, što jest, jest...

    ReplyDelete
  2. slazem se sa TravelGirl. Lici na JLo ali od pre 10ak godina...
    Ali ako je u dobrotvorne svrhe, ako... :)
    like!

    ReplyDelete
  3. hm, hm. krenimo redom. sladak editorijal. sretna obitelj na prekrasnoj plaži, svi skockani tip-top. uz milju dolara za male afrikance. zgodno, nema što.
    a sad progovaram kao makjkadvoipolgodišnje djevojčice koja sve pokazuje interes za modu pase svako jutro prepiremo što će obući (naravno da bi ona sama birala:D)
    volim da mi je dijete lijepo obučenoi zadnji pohod zari kids završio je opasno za moj račun, ali, to je bio trenutak slabosti. budimo realni, klinci brzo rastu i neispalti se potrošiti hrpu para za komad odjeće koji će nositi pola godine maximalno. zato, mami gucci,a lari ipak nešto jeftinije :D

    ReplyDelete
  4. hehe,baš sam te zagutilakomentarom, i jošmi šteka space na tastaturi...lol

    ReplyDelete
  5. @astrid ako, ako skontala sam i bez spejsa :)
    gucci za mamu ::)))

    ReplyDelete
  6. Pa ko moze , nek' izvoli.
    Ja sam govorila kako je glupo i nepotrebno (da se ne izrazim drugacije) oblaciti decu u preskupu i dizajnersku garderobu.Dete je samo po sebi lepo i treba se diviti njemu,a ne nekim krpama i na kraju ,samom detetu to nista ne znaci, nego roditelju (nekada sam dodavala i iskompleksiranom).Isla mi je na zivce Kejti Holms sa prikazivanjem Suri kao trendseterke (alo zeno to je dete! ).I tako sam ja pametovala, moralisala...dok se nisam nasla u Milanu i videla tu divotu (konkretno Armani junior haljinice,cipelice i neki beby setovi).Shvatila sam, da sam kojim slucajem imala dete :) dala bih pola svoje plate (jer je cena bila polovina prosecne srpske plate (a nisam ni platu imala))jer sam bila odusevljena, ma topila sam se.U takvom stanju ne bih mogla da mislim o racunima i "ovozemaljskim" stvarima (tako da je moj stav dodje kao prica o kiselom grozdju ili sam SAMO zena).
    Jesam za sve lepo ,ako to mozes sebi priustiti. Konkretno, blizanci su preslatki u Gucci kids garderobi i fotke su lepe. :)))
    pozz

    ReplyDelete
  7. Divne su slike! blizanci su bas slatki! Jeste da mama izgleda mnogo mladje, ali ajde sad! :) Po meni je glupo davati tolike pare za njihovu garderobi, ja svaki put kad zadjem u zara kids deo , raspametim se!ali opet ako neko investira na primer u mali burberry trench ili neke patikice firmirane, to postaje nasledje, i ide od jednog do drugog bebca u porodici! :)
    Ko ima nek trosi naravno, samo je ruzno sto ta deca kasnije izrastu u razmazene osobe, koje vec sa 5 godina znaju da nece armani vec gucci na primer!A ima ih takvih! Sve u svemu, odlicne slike! :)
    al si nas jeco pogodila sa ovim, svi smo se raspisali! :)

    ReplyDelete
  8. pa kad smo sve besne kupoholicharke... a kad vidim te malene stvarchice, mini mashnice, mini mini mini shtramplice... a kapuutic to je vec kjutnes overdouz!!
    jadna moja buduca deca sa mnom. ako budu anti fashion/emo orjentisani svaki dan ce biti u kazni :D

    ReplyDelete
  9. Ja mnogo volim decu, ali su mi ova nesto.... :D
    Znam da sam grozna, ali ajde.
    Ovde sebi sve dopustam.
    Firmiranu garderobu ne znam ni sebi da li bih kupovala. Ovde iskljucujem kaput, cipele, torbe.
    Slicna filozofija bi bila primenjena i na klince i klinceze. Mogu velike pare za stvari koje mogu da se naslede (prepisala od Vanje :D) ali za majcice, kosuljice,.... nope.

    E da, ovo na slikama nema sanse da je JLo. Ne mozete me ubediti. :D

    ReplyDelete
  10. Ako su roditelji dovoljno zreli i pametni da deci ukazu na prioritete i prave vrednosti(kakve fraze),gucci im nece naskoditi.
    Ja eto znam dete (cerka mog brata) ciji roditelji ama bas nisu optereceni modom , niti joj to kao prioritet serviraju ,a ona je prosto rodjena sa stavom i zna sta hoce ,a jos bolje sta nece.Ima 5 i po godina i vec nekoliko haljina koje su sasivene po njenoj ideji , baki je dala zadatak da joj napravi rukavice bez prstiju, jer u njenoj velicini nije nasla da kupi, ustaje po sat vremena ranije da bi joj frizura bila tip-top za vrtic. Tetki(!) koja joj jedina daje svoju celokupnu sminku na raspolaganje je otkrila dodatnih par kombinacija boja (zahvalna tetka:)).Nedavno me je ostavila bez teksta pitanjem, kada treba da pocne da koristi maske za lice da joj ne bi "visili obrazi i vrat kao nekoj babi".I ljudi koji sa strane posmatraju taj stav verovatno kazu, "ala su je razmaziliii, ccc" .
    Tako da na stil se sigurno moze uticati i on se gradi ,ali vazno je i ono sa cim smo rodjeni.

    ReplyDelete
  11. Meni ipak ovde Jlo ostavlja najveci utisak!Negativan!!!
    Ajd' photoshop i to, ne zameram, ali nacin na koji ona pozira!?!?!
    Hellooo, to su tvoja deca, i daj mu ga malo po odnosu majka-dete, umesto,,nadrndana diva i neki klinci koji su se tu zatekli"!
    Izvinite sto sam malo vise negativa, ali mi je ovo zaista smesno!I znam,znam da se verovatno takav stav od nje zahtevao, ali opet, ovo mi je isuvise Jlo, da ne bih i nju malo okrivila!
    A sto se tice odece!Meni je to sve tako slatko, i toliko puta pomislim boze zasto ovo ne prave i u velicinama za odrasle, tako da sam skorz za, ukoliko se moze priustiti,naravno!

    ReplyDelete
  12. Ja sam bas nedavno citala ovu vijest, nisam znala da su slike vec izasle. Djeca su mi preslatka, nisam znala da su vec tako veliki :) A JLo stvarno premrsava, isphotoshopirana...Gucci za djecu...Ama kad bih imala toliko novca, kupovala bih Gucci i za psa. Doduse morala bih prvo i njega da kupim :):)

    ReplyDelete
  13. P.S. Stella McCartney isto ide sa kids linijom, to sam isto negdje vidjela...

    ReplyDelete
  14. Klinci su bas slatki...

    Ipak kao majka jedne (uskoro) sestogodisnjakinje i jedne sestomesecne bebuske znam da je ovo uhvacen trenutak u jednoj milisekundi a da su se onda klinci rastrcali po plazi jedan na jednu stranu drugi na drugu....
    a verovatno je ta ista odeca uskoro bila flekava i umrljana, peskovita...ali ya JLo je Gucci kao za mene Zara pa sto da ne :)

    Tako da, posmatram ovo kao svojevrsnu inspiraciju - lookbook ali ekvivalent cu pronaci u zari etc (ostaje zal za h&m-om kojeg nema u bg, fantasticna je linija za decu i pristupacna).

    I takodje bi bilo malo bolje da ona nekako neznije izgleda na fotkama, sto neko rece, bas ima nadrndan stav :)

    p.s. i posto prvi put komentarisem, divan ti je blog, pravo osvezenje je videti koliko ljubavi i posvecenosti proizilazi iz svakog posta! Sa nestrpljenjem ocekujem svaki sledeci! Svaka cast!

    ReplyDelete
  15. Nemam nista protiv ako imaju velicine od 12-14. :D
    Fotkice su im bas slatke. :)

    ReplyDelete
  16. ma jedna cure poviše je napisala da kad je bila u milanu i ušla u armani kids...đizus...ne tribaš ući u armani..samo uđi u h&m kids u milanu...pa to je za umrit..potpuna razlika..ja san svaki tjedan petkom u h&m..jer četvrtkom dobiju novu robu :) navika jebiga :) i dječje stvari su prekjut..ali u milanu..pa to uopće nije bilo sličo ovom dječjem odjelu...a tek d&g kids..ah..pa to je čisti eye orgasm..doista...

    uglavnom milano je u svemu aaaaaa...moj zaključak...

    a šta se tiče J.Lo..koliko ona ima godina??? pošto ode ne pari starija od 25

    ReplyDelete
  17. wow! odushevile ste me danas sa komentarima :)
    za Jlo se slazem skroz... ali boze moj diva je diva.
    a ja josh stanem u neke 12/14 komade hihihi samo josh da zapucam via Rim pa da se pravim da imam dete ::))
    i Leyla sad si me nasmejala "ali su mi ova nesto.... :D" hit!
    @Biljana ja sam tako bila mala shmizletina, to je to, kvrc u glavi. i aj posle mi objasni da nema Guccija. ocu i tachkaa
    @Ivana dobrodoshla i hvala ti na divnom komentaru <3

    ReplyDelete
  18. via Rim, mislila sam via Milano
    haha skroz sam shalabrc danas :)

    ReplyDelete
  19. hah :) kakav naslov za blog! Bravo! :)

    ReplyDelete
  20. Super su klinci,gotiva! Super fotke!

    www.designedby.name

    ReplyDelete

Back to Top