Ana Ljubinkovic A/W 2010/11.

Evo da se i ja oglasim posle dvadeset modnih dana u Beogradu, e pa sad to pomnožite sa tri ili četiri koliko se svake večeri održavalo revija... Mnogo. Svega. Ne nužno dobrog i lepog. Kako verujem u cenzuru ignorisanjem, usresrediću se na ono dobro.
U ovom slučaju odlično!
Kreatorka Ana Ljubinković prikazala je sinoć u prepunoj sali Beoexpa (verujte prepunoj!! nijedna revija na ovogodišnjoj nedelji mode nije izazvala toliko interesovanje) kolekciju za jesen/zimu 2010/11. pod nazivom Black Milk.
Ova kolekcija je nastavak priče koju je Ana započela prošlog proleća sa kolekcijom Galactic. Po njenim rečima Black Milk se odlikuje složenom igrom trouglova i romboida, njihovim preklapanjima, ukrštanjima i savijanjima čime je dobijena oštra geometrijska silueta u kojoj se ogleda inspiracija u galaktičkim putovanjima i papirnim zmajevima.
Po mojim rečima - savršeno! Ana je jasnom koncepcijom, dobrim konstrukcijama (obratite pažnju na kapute!) i doziranom primenom boja jasno pokazala da je izrasla u vrrrrlo ozbiljnog dizajnera. Iako je poznata po obilatom korišćenu boja i zanimljivom likovnom izrazu ovom i predhodnom kolekcijom pokazala nam je da je zaista vrsan poznavalac mode. Da spada među one koji sa vrlo malo mogu da postignu mnogo!
Bez ikakvih koreografija, dimnih efekata, vrištavih detalja, maski, kerefeka, pomagala i estrade u provom redu usplela je da zadrži pažnju svih prisutnih i osvoji njihove nepodeljene simpatije.
Sinoć je moda bila u glavnoj ulozi, a vi sada uživajte u fotkama sa revije.
P.S. Već od sutra modele možete videti&pazariti u renoviranom Choomich tržnom centru.

13 comments:

  1. Im happy i just ran into your blog! You have a great sense of style! Love your outfits and the posts are great!
    Anyway im gonna folow you!

    Hope you take the time to visit me back and become a follower!:)
    Have a great day!
    Lots of love from belgium,
    FASHIONFABRICE

    ReplyDelete
  2. Hm... I odlicna Ana Sekularac je bila bash posecena... Smatram da je mnogo ne dobrih stvari u prvom planu bas zbog familijarnosti i medjusobnog promovisanja, dok dobre stvari ostaju neprimecene i neposecene... :( kao blogici nashi... Ali valjda ce se to promeniti... No, svaka čast Ani, sjajna kolekcija, jedva cekam da modele pipnem u butiku, a zeljno cekam nesto maaaaalkice komercijalnije i jeftinije od nje pa da i nosim! :)))

    ReplyDelete
  3. ja negde verujem (mozda naivno) da dobre stvari uvek nadju svoj put.. bez obzira koliko on trnovit bio :)

    ReplyDelete
  4. U ovome se definitivno slažem sa Jelenom!

    ReplyDelete
  5. Posle gomile tvitova , konačno i da vidimo neki model sa sinoćne revije. :)
    Ja sam prilično subjektivna što se tiče mode. Pored toga što ima "jasnu koncepciju i dobru konstrukciju",kvalitet...više volim staru,romantičniju i šareniju Anu (mislim na krojeve,ova igra sa bojama mi je odlična).
    Nadam se da ova "galaktička" moda neće preovladati,bar dok ne budem vozila leteći automobil. :P

    ReplyDelete
  6. wow..definitivno bi odjenula jedan ovakav sako preko haljine hippy gardena...malo se tuču stilovi ali meni savršeno...

    tania

    ReplyDelete
  7. prekrasno!! sve bi nosila! a frizure su božanstvene <3

    ReplyDelete
  8. Bila je stvarno odlicna revijaa, ali su meni nekako postali dragi i drugi dizajneri stvarno vidim potencijala u njima!!!!Nije fer sto se nisi druzila sa nama cele nedelje, bilo je toplo i u expo centru, hehe! :)

    ReplyDelete
  9. mila prolazim kroz mrmot fazu, jedva sam se naterala na malo mode proshle nedelje.. gledam slike, zao mi je shto sam neke propustila. no, nadoknadicu nekako :)

    ReplyDelete
  10. Hahhaah "mrmot fazu"! :) kad smo kod njih mislim da mi je dan mrmota najdosadniji film ikada! :) sledeci put te izvlacimo iz kuce i iz vogue-a! :)

    ReplyDelete

Back to Top