Makedonska 30

Adresa Makedonska 30 na kojoj se nalazi Eurocentar ozbiljno preti da postane dizajn zona usred grada. Tik do doma omladine svoj dom već su pronašli: Moon suši bar,  Coffee dream (najlepša kafa u gradu, amin!), Beopolis i B92 knjižare, umetnička galerija... Ono što je meni privuklo pažnju jeste da se polako doseljavaju i domaći dizajneri, za sada su tu BGD workshop butik i Zooloo tašne, a za ravno 15 dana pridružiće im se i kreatorka cipela Danijela Biškup (koja napušta ulicu Knjeginje Ljubice) sa svojim brendom Lilu Fashion... Šuška se da će se tu doseliti i Dejan Despotović. Sve u svemu, kutak na koji definitivno vredi obratiti pažnju.


P.S. zbog preseljenja radnje Danijela Biškup priprema raznorazne popuste na preostale modele, više možete saznati na njenoj FB stranici.

P.P.S. Zajedno sa Lilu fashion brendom u Makedonsku 30 će se useliti i kreatorke Svetlana i Jelena Proković, odnosno čitav Identity butik, Danijela hvala na objašnjenju :)

5 comments:

  1. Hvala na obavestenju za ovaj popust, moracu da skoknem da vidim :))

    ReplyDelete
  2. Ove su cipele super, već dugo planiram posjetiti Eurocentar!

    ReplyDelete
  3. Danijela Biskup, dizajner obuceJune 16, 2010 at 11:17 AM

    Divno i hvala na promociji... Pored moje obuce, bice i modela Jelene i Svetlane Prokovic - JSP... ustvari, seli se IDENTITY radnja iz Knjeginje Ljubice 8 u EUROCENTAR, Makedonska 30 /prvi lokal u ulazu-desno/...
    A IDENTITY je zajednicka radnja JSP i LILU. Bice i gostovanja kolega iz bivsih jugoslovenskih republika... ali o tom potom... bice puno iznenadjenja... i naravno, kad krenemo na novoj lokaciji sledi i Shopping Night-snizenja itd... Pozdrav, Danijela Biskup, dizajner LILU obuce

    ReplyDelete

Back to Top