Missoni & San Pellegrino

Hajde da ponovimo gradivo. Karl Lagerfeld? Coca Cola. Patricia Field? Skyy votka. Matthew Williamson? Belverdere. Paul Smith? Evian. 

Iz priloženog je više nego jasno da ukoliko ste poklonik dizajnirane odeće ne smete stati samo na tome, obucite vaš laptop u Vivienne Tam ruho, vozite se u Versace miniju (ili privatnom avionu, ako govorimo o prevoznim sredstvima), i nikako, ali nikako nemojte piti nedizajnirana pića. Kako biste i mogli?! Kreatori su sve učinili da prodru u vrlo isplativu industriju hrane i pića, poslednja u nizu jeste saradnja između brenda Missoni i poznate vode San Pellegrino. U okviru posebne limitirane kolekcije pojaviće se San Pellegrino bočice sa Missoni etiketom, a supersuper limitirana kolekcija biće poslata novinarima i urednicima širom sveta, oni će dobiti bocu bukvalno obučenu u Missoni odoru, sve sa dve crvene zvezdice kod zatvarača. Još jedan razlog da zavidim tim srećnicima iz Condé Nasta i Hearst magazina :)

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. au, al sam se nalupala gore, morala sam da izbrisem. trudicu se da budem jasnija sada, cisto da ne brisem treci komentar. :)))
    svidja mi se voda ,jako.
    ja volim taj brendirani fazon. meni je to super. :)

    ReplyDelete
  4. haha ako, ako. ja vidim 3 komenatara, pomislih u trenu da sam postala popularna lol ::))

    ReplyDelete

Back to Top