Getaway

Razmišljate li ikada da jednostavno zbrišete, negde daleko, negde gde nikada niste bili, negde gde ne poznajete nikoga. Da zatvorite oči, odmorite glavu, budete oflajn neko vreme. Svašta nešto može da vam padne na pamet: more, planina, seoski turizam... Ja sam našla nešto potpuno savršeno, kućicu na drvetu smeštenu u polju lavande. Love at first sight!

Nalazi se u Italiji, tačnije u Toskani i izgleda kao da je izašla iz neke dečije fantazije, smeštena je na usamljenom stogodišnjem hrastu, a do nje se stiže spiralnim stepenicama.

Kućica veličine 44 kvadratna metra prima dvoje ljudi i cena noćenja sa doručkom iznosi 330 evra. Opremljena je svim neophodnim stvarima za ugodan život, uključujući i kupatilo sa tušem, klima uređaj, poseban wellness madrac...

U tu cenu ulazi doručak na terasi u hladu krošnje, tako da dok grickate tost možete da uživate u pogledu na polje lavande koje zauzima 12 hektara.

Meni je neverovatno ljupko, potpuno preslatko, hmm možda za neko honeymoon putovanje, a može i za neku selfsearch varijantu, a možda i za započinjanje prvog romana, ili kao mesto gde ćete naći izgubljenu inspiraciju. Deluje mi kao mesto gde zaista možete da se opustite. Ko je zainteresovan, može i onlajn bukirati klik!

3 comments:

  1. Da da da razmišljam o tome!
    Koja prekrasna mjesta!

    ReplyDelete
  2. stvarno mi se svidja. bas si me ubola, ja sam zaljubljena u lavandu i kućice na drvetu. kunemsemajkemi.:)

    ReplyDelete
  3. hehe, potpuno je savršeno, savršenosavršeno.
    zamisli ujutru dok piješ đusić, pirka povetarac, a sva ta loavanda miriše. oh!

    ReplyDelete

Back to Top