I want.

Ja nekako uvek želim ono što ne mogu da imam, ili ne mogu lako da dobijem, ili već tako nešto. Taj momenat izazova, neku stvar za mene, može učiniti 100 puta lepšom, dražom, slađom... Pre mesec-dva sam kod Andy Scrapbook videla majcu na kojoj je bio jednostavan crtež bočice Chanel no5. Obična bela majca, jednostavna skica, i that's all. Ali dovoljno da se zalepim za nju. Malo sam prošunjala netom i otkrila da je majca delo blogerke Pigchic (mnogo sladak blog btw). 

Ostale majce su možda još i lepše, sa crtežima Armanija, Naomi i Gemme... Miss Campbell majca je divna, poruka je jednostavna i glasi Naomi hit me with a mobile phone! ::)) A majca posvećena velikom Armaniju poručuje mu da nas još ne ostavlja, odnosno, Please Giorgio don't retire!

A sad sam se zalepila za crno-belu majčicu na kojoj piše Blogers Do It Better (potpuno mi je neohodna zbog moje ganc nove blogerske karijere), a sve optočeno biserima, potpuno kjut.

Pigchic se ozbiljno posvetila T Shirt biznisu, pa se sada majčice mogu naručiti i onlajn. Cene se kreću od 35 do 46 evra. Jedini problem je što ja zazirem od onlajn kupovine, volim da pipnem, štipnem, nosam po butiku, isprobavam, razmišljam, zamišljam... A baaš hoću tu majcu, možda to bude i moja prva net porudžbina.

3 comments:

  1. Majice su baš extra!
    I ja isto izbjegavam kupnju online... Vjerojatno bih potrošila i više nego inače, a to bi onda bio čisti bankrot. :D

    ReplyDelete
  2. super su majice!! moja sestra je kupila obicnu bijelu potkosulju i nacrtala vrlo, vrlo slicni stvar na majicu!!izgleda super!!:)))

    ReplyDelete

Back to Top