Elle Dekor


Na pitanje koji mi je omiljeni časopis nikad nemam pravi odgovor, ima dosta onih dragih, više, manje... Onih koji su nekada bili dobri, onih koji su uvek okej, onih za koje me veže navika... A postoji i onih nekoliko koji su mi baš uvek super.
Elle Dekor je jedan od magazina koji posebno volim. Urednica Ivana Perišić je od prvog broja uspostavila jedan koncept, gde se prepliću i moda i dizajn i inspiracija i predivne slike i zanimljivi stanovi i svašta nešto lepo... Nažalost sada izlazi samo četiri puta godišnje, ali kada izađe sebi organizujem pravi mali ritual. Sve počinje na kiosku, gde pazarim svoj dragoceni Dekor, a onda ga do omiljene bašte prenesem u svojoj velikoj zmijastoj Mango tašni sve na peep toe bledoružičastim sandalama, zatim Lavazza kafica, pa vodica, kesa Haribo ušećerenih baninica i disconet od realnosti - nos u Elle. Jer je lep, jer je zanimljiv, jer me inspiriše da razmišljam kako bi sve to moglo biti kad porastem... Jedna od dražih rubrika mi je Dekor Living gde zaviruju u stanove nekih zanimljivih ljudi, gde moj unutrašnji voajer vrišti od sreće, ja obožavam! da zagledam tuđe stanove, nekad kažu i više od reči.

U broju koji je trenutno u prodaji prikazan je stan stilstkinje Jovane Božić: sve sa ruskim babuškama, portretom Audrey Hepburn iznad belog kamina, gooomiloom Remake sitnica... Nekako deluje super udobno i prijatno, definitivno treba videti.
Ako se do sada niste upoznali sa ovim magazinom učinite to po hitnom postupku, topla preporuka!

2 comments:

  1. Listala ga jesam, ali još uvijek nisam toliko zainteresirana za uređenje interijera da bih ga kupovala. Za sad se držim običnog Ellea, a redovito kupujem samo Cosmo. :)

    ReplyDelete
  2. JOVANA BOZIC I NJEN STAN... TO MORAM DA VIDIM... ONA JE MENI NAJ UREDNICA... MISS gALA KAO STO ZNASH... :(

    ReplyDelete

Back to Top