Prelistavanje

Prvi Cosmo koji sam kupila bio je hrvatsko izdanje, još davne 2000. godine (grozno, stara sam!) i od tad sam fan Cro štampe (da budemo iskreni, sve do 2004. nisu ni postojali licencini magazini u Srbiji, što me je definitivno okrenulo hrvatskom izdanju Ellea i Cosma). Danas, se za hrvatsku štampu grebem okolo, neko mi donese, nekad i sama odem pa pazarim, uglavnom svela sam se na onlajn prelistavanje, po principu povuci-potegni. Stigla su izdanja za jul iliti srpanj, za sad samo preview, a krajem meseca dolazim da pokupim moje letnje brojeve. Sada je zvanično, leto je stiglo!

P.S. jel neko zna šta se desilo Graziji? To je bio jedan od mojih omiljenih nedeljnika, ali od kako su prešli na mesečni ritam, nešto je pošlo po zlu. Sadržaj nije loš, ali prelom, bože moj taj prelom! :/

5 comments:

 1. blog twin again! jedno vreme u srednjoj, samo hrvatski casopisi...

  ReplyDelete
 2. meni se čini da su naši (hrvatski) časopisi svaki mjesec sve gori :(
  nadam se da će idući mjesec promjeniti moje mišljenje :D

  ReplyDelete
 3. @Tonia nazalost istina, kao da su se zaustavili u vremenu, mada ih vec nekoliko meseci nisam chitala. ali ipak su mi dragi :)
  ja volim gala style, nadam se da se nije pokvario od nasheg poslednjeg susreta :)

  ReplyDelete
 4. Nemam pojma što je bilo s Graziom, čitala sam ju jednom davno i to ne dugo vremena...

  ReplyDelete
 5. Daaa, i ja nažalost primjećujem pad kvalitete i kupujem više iz navike. Ali još uvijek zna biti dobri editorijala <3, Elle preferiram.

  ReplyDelete

Back to Top