Sex & Abu Dhabi

Sinoć sam bila na Sex and The City 2 premijeri i skrrroooz sam srećna. Posle onakvog prvog dela svašta sam očekivala, priznajem i malo se pribojavala... Jer da su onoliko omašili kao u ovom delu lično bih išla da se žalim kod Michaela Patrick Kinga. No, nema potrebe za tim, film je kjut. Odeća je ooh prepredivna (čini mi se da ne postoji nijedna haljina koju je Carrie nosila, a da mi se nije dopala), Lize Minnelli tako mlada (1946. rođena?! neverovatno), scene u Abu Dabiju su hit (reći ću samo džip i Lorens od Labie buahah), a Samantha je (ponovo) neprevaziđena. 

Čak mi se dopada i soundtrack, otvarajuća pesma je moja omiljenica u poslednje vreme Alicia - Empare state of mind, a pesma u poslednjoj sceni naj ikada Cindy -True Colors. I tu ću da stanem, gledajte :)

P.S. pre nego što sam stigla da utrčim u bioskop uzela sam ove Hello Kitty naočare. Verovali ili ne to je prva HK stvarčica koju sam kupila, ja sam više ta Barbie generacija, ali ovima nisam mogla da odolim. Toliko su kretenske da to nema smisla. :)

7 comments:

  1. kod nas je sutra predpremijera na vrijeme sam rezervirala karte :D jedva cekam :D

    ReplyDelete
  2. I absolutely love that movie!! I think Carrie is such a beautiful woman with the most amazing legs EVER!

    ReplyDelete
  3. Haha, preslatke su naočale!
    A ne znam, prvi dio je po meni bio odličan, kao i svaka epizoda serije, tako da se uopće ne plašim da će drugi dio biti fabulous! :D

    ReplyDelete
  4. naocare su genijalne :D gde i koliko?

    ReplyDelete
  5. aaa, znala sam, volim oysho <3

    ReplyDelete
  6. naočale su pre pre...jel ima taj dućan u zagrebu????????...
    ja bi ih...

    ReplyDelete

Back to Top