SATC 2 Home Tour

Odeća se često pominje kao peti, punopravni, član glumačke postavke u Seks i gradu, a šta je sa svim tim sjajnim enterijerima po kojima pajaju naše junakinje. U najnovijem nastavku, Keri i Zverka preselili su se u novi stan, koji predstavlja odmerenu kombinaciju tradicionalne muževnosti i lepršave ženstvenosti i miri njihove karaktere. Muški princip se ogleda u obilatom korišćenju drveta i mirnih boja, dok detalji poput jastučića, tepiha, zavesa i ukrasa jasno ukazuju da tu živi Keri.

U dnevnoj sobi bračnog para Preston dominira Montauk sofa presvučena plavom Donghia moher vunom. Tu su i dve bež  klasične stolice, a cvetni jastučić je delo kreatora Paul Smitha za The Rug Company.

U trpezariji je veliki sto od mahagoni drveta iz 1940. godine Alana Mossa, iznad stola je veliki metalni luster iz radnje Property tu su i ručno rađene stolice presvučene Lee Jofa štampanim platnom.

U predvorju stana Keri i Zverke centralno mesto zauzima veliki luster od braon stakla iz Lindsey Adelman studija.

Njihova spavaća soba ispunjena je nijansama smeđe, krem i boje bele kafe. Odlikuje je kombinacija raznih tekstura i uzoraka. Daska iznad kreveta presvučena je materijalom iz Kraveta. Bež-braon tapete su iz Lee Jofe, a posteljina iz Anichinija.

Walk-in ormar od kojeg zastaje dah podeljen je na njegov i njen deo, Zverkine stvari nalaze se sa leve, a odeća Keri Bredšo-Preston sa desne strane.

Kad smo već kod ormara, Keri je zadržala svoj stari stan koji je u međuvremenu i renoviran, ali voljeni ormar se nije mnogo izmenio, jedina promena je novi tepih razigranog uzorka koji je dizajnirala  Margherita Runner iz The rug company.

Centralni deo starog stana pretrpeo je neke kozmetičke promene, ali i dalje liči na Keri. Stolica je korišćena i u seriji, a sad je osvežena i presvučena materijalom iz Wolf Home butika. Pažnju pleni i mali okrugli stočić od ogledala iz ABC Carpet & Home.

Fotke via Elle Decor 

4 comments:

  1. Stan im je krasan, samo što bih ja malo više boja iskombinirala na Carrieinom mjestu. :D
    Ali njen ORMAR - oh, majko mila, savršenstvo!

    ReplyDelete
  2. gledala tek sinoč! i istopljena. prelepa bajka.

    ReplyDelete
  3. kakva je garderoba? a stan tipican americki :<

    ReplyDelete
  4. o garderoba definitivno nije americhka. haljine, haljine i josh haljina. divnih svilenih, leprshavih, sharenih sa kristalchicima, vezom, detaljima...

    ReplyDelete

Back to Top