Summer bring it on!

Dok sve dublje gazimo u leto, duge dane i temperature koje veselo đuskaju oko tridesetog podeoka, idealno je vreme da nastavimo dobru Philips Lumea priču. Ako niste pratili na beauty času, možete i sad pročitati prve utiske, kao i iskustvo posle skoro godinu dana korišćenja.
A danas ćemo proći kroz praktične savete za kupovinu&primenu.
Philips Lumea je dostupna u tri varijante, tu je Lumea Advanced, kao i dve verzije Lumea Prestige aparata (razlika između njih je u broju dostupnih nastavaka za različite delove tela).
Moj izbor je Prestige model, jer je ovo aparat koji uzimate jednom u životu (vek trajanja sijalice je 20 godina!), tako da sam ja bila u stilu: "svu dodatnu opremu amo mi dajte!"


Pre svega je tu senzor za nijansu kože; u zavisnosti od vašeg tena i boje dlačica koje se tretiraju možete izabrati jačinu bljeskanja od 1 do 5, ipak mnogo ugodnije ćete se osećati kada samo jednim pritiskom na taster aparat donese pravu odluku umesto vas. Različita mesta koja tretirate zahtevaju različitu jačinu, pa jednostavno na svakom delu tela pre tretiranja klikom proverite koja će dati najbolje rezultate. Et voilà, tako je lako!
Sledeća stavka je meni izuzetno bitna, Lumea Prestige može biti i bežični uređaj, kao neko ko ima alergiju na sve vrste kablova, ova činjenica me čini prilično srećnom. Dopunite bateriju i idete dalje.  Sam aparat je dosta lagan i zauzima vrlo malo mesta u koferu, budući da je raspored tako nalagao, nosila sam ga i na poslednja dva putovanja i zauzeo je prostora kao jedan pošteni par japanki. Mislim da se Lumei svidelo i u Parizu i u Crnoj Gori ;) meni se baš svidelo da ne odstupan od bjuti rutine i tako produžim taj osećaj glatke, zdrave kože.
Svaki od četiri nastavka u paketu ima svoju specifičnu ulogu i smisao, veličina prozora (prostora kroz koji se emituje IPL) na svakome je drugačija, kao i zakrivljenost - što će se pokazati posebno zgodno kod teže pristupačnih zona kao što su pazuh i bikini. Bikini nastavak je poseban po tome što ima i dodatni providni filter za još bolje rezultate. Neka vas ne mrzi da popričate sa prodavcima i ispitate ih sve što vas zanima, kako biste izabrali Lumea varijantu koja vama najbolje odgovara. Super je što postoji poseban sajt sa jako detaljnim i jasnim objašnjenjima, prošle godine sam pročitala apsolutno sve, štreberska priprema je ključna i rezultati neće izostati. Preporučujem vam da i sami pročitate njihove savete - ovde. Nikada nije bilo lakše da stignete do rezultata iz kozmetičkog salona u komforu sopstvenog doma. 
I onda trešnjica na torti, ovog leta ne samo da ćete uz Lumeu uživati u glatkoj koži nedeljama, već kupovinom aparata ulazite u trku za nagradno putovanje na Bali! Da li mogu da zamislim bolje mesto gde možete bezbrižno da se prepustite suncu? Teško.
U toj igri mogu samo da vam poželim sreću (i sebe predložim kao idealnog saputnika), ali već za rešavanje od dosadnih dlačica stvarno ne moram, Lumea vam je definitivno dovoljna!
Proverite na njihovoj FB stranici kako da se kvalifikujete za putovanje - klik!

11 comments:

  1. Uzela sam ga pre 15ak dana i za sad imam samo reci hvale, ne vidim jos rezultate jer sam stigla da uradim samo jedan tretman, ali to je bilo super iskustvo! Prelako je za koriscenje, plus stvarno nije neprijatan osecaj, naprotiv. Jedva cekam da stignem kao i ti do prve godine, imam utisak da ce mi zivot biti mnoooogoo laksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bravo! Za godinu dana ces uzivati :))) meni je zapravo to bilo prelomno, sto osecaj nije neprijatan i to sto mi je pri ruci ako nesto treba ponoviti. Vrlo zgodna spravica :)

      Delete
  2. Ovo me baš zainteresovalo, jer baš imam problem sa dlakama, i te depilacije, brijanje, to me užasno smara. Ali je cena zaista visoka, stoji da se to kupuje jednom za život ali ne znam, moraću dosta da porazmislim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lumea ce ti se dopasti, posebno ako su dlacice tamnije, a svetliji ten. U tom slucaju su rezultati jos i bolji. Svakako, ono to ce uciniti jeste da one mnoogoooo sporije rastu i vremenom ce se dosta prorediti. Plus manje ces razmisljati o tome i trosices manje vremena na bavljenje dlacicama, tako da se sa te strane isplati :)

      Delete
  3. Jelena, imam par pitanja ako mozes da mi odgovoris? Koliko tretmana ti je trebalo da se izjednaci (ne)rast dlacica? Da li si obelezavala noge da znas sta si presla i kako?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naravno :) iskreno nisam obracala toliko paznje, ali napr posle cetvrtog sam primetila ujednacenost, naravno i dalje postoje neka mesta koja imaju drugaciji tajming :) ali meni nije problem da se vise puta pozabavim time, ide brzo i ne osecam kao neku preveliku obavezu. Nisam obelezavala, jednostavno imam rutinu idem od leve noge na levo :) i nema zbunjivanja :)))

      Delete
  4. O ovome sam čula, jeste zaista dosta skupo ali realno kada pogledate koliko se para baca na depilacij, ja sam do sada i 3 depilatora kupila, koštalo me sve to skupa preko 20.000din. Ovo je odlična investicija, ako je delotvorna, jer za ime boga depilacije/brijanje, stvarno smara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, upravo :)) ovako imas kod kuce, pa ako zatreba predjes :)

      Delete
  5. Hi to all, it’s in fact a nice for me to pay a visit this web page, it consists of useful Information
    I constantly spent my half an hour to read this web site’s content daily along with a cup of coffee.
    thank you for this informative post.
    섯다

    ReplyDelete

Back to Top