Summer beauty countdown

Već smo utvrdili da po meni možete da navijete sat, panično zvonim na letnju uzbunu - bez greške!
No, čak i ja moram da priznam da sam pomalo zatečena ovim prolećem koji priziva tropikanu (zatečena, ali oduševljena!). Moje doba je stiglo i ova srećna mačka zadovoljno prede.
Sa prelaskom u novi age box ipak igram malo pametnije, ne ide da se na trideset stepeni zatrčavam zakopčana do grila, oh ne! Otvorene pete i mikro haljine su kraj vrata spremne već mesecima, a bome i ja.
Štreberka je prigrilila targetiranu pripremu kao sastavni deo beauty rutine. A ništa neće bolje proslaviti letnje slobode nego fina, glatka, zategnuta koža.
I ko je išao na masaže ove zime? I ko je koristio über efikasnu kremu za telo? I ko je na frekvenciji glatko još od jula?
Ja, ja. Ja!
Philips Lumea Prestige je aparat koji je lako pronašao svoje istaknuto mesto u mom efikasnom preparativa timu. Nadam se da ste čitali post o mojim prvim utiscima?
A sad idemo dalje!


Ono što vas na početku može zbunjivati, posle samo nekoliko korišćenja postaće lagana rutina. Prvo vas svetlosni snopovi beskrajno zabavljaju i da ponovim - ne, aparat se ne može aktivirati ako ga uperite bilo gde, isključivo reaguje u kontaktu sa kožom (guilty as charged) i može se desiti da isprva tretman radite sporije nego što bi trebalo, ali vrlo brzo će vaši pokreti poprimiti sigurnost i "bljeskanje" Lumeom će se uklopiti uz neobavezno gledanje omiljene serije.
Ali, hajmo od početka.
Ovaj aparat nastao je u Philips laboratoriji i rezultat je 14 godina intenzivnih istraživanja, koja su direktno proistekla iz profesionalne IPL tehnologije. Upravo je to razlog što obećavaju rezultate "kao iz salona" u kućnim uslovima. Ako prošle godine niste pazili na času, nije zgoreg da ponovim, Lumea Prestige emituje nežne svetlosne impulse (praktično je bezbolno) koji deluju na sam koren dlačica i sprečavaju njihov ponovni rast.
Tretmani se na početku rade na svake dve nedelje, a zatim u razmaku od 4 do 8 nedelja. Zvuči mnogo bolje od svakodnevnog brijanja, zar ne?
Ako ste rasejani kao ja, tu je i aplikacija koja će vas podsećati kad je vreme za novi tretman.
Aparat stiže u pakovanju sa nekoliko različitih nastavaka: za lice, pazuh, bikini zonu i telo. Budući da sam skoro pa providna plavuša, nastavak za lice nisam ni koristila, dok su ostali bili više nego korisni! Preko milion i po žena širom sveta koristi ovaj aparat i tokom godina njegove performanse su postale sve bolje, tako da sada skoro svi mogu osetiti njegove benefite bez obzira na boju tena i to da li ste se skoro izlagali suncu (dovoljno je sačekati 24 časa pre sunčanja).
Ono što vam mogu reći iz sopstvenog iskutva jeste da su rezultati zaista vidljivi, prvo ćete primetiti da su nove dlačice tanje i slabije, a zatim ćete shvatiti da im je potrebno više vremena kako bi izrasle (haleluja!). Ono gde je značajna razlika u odnosu na slične aparate za kućnu upotrebu jeste što ćete primetiti manje crnih tačkica koje se provide kroz kožu budući da se dlaka "ubija" u korenu.
Kad jednom kupite aparat nemate sumnje u dužini njegovog veka, budući da vam je zagarantovano 250.000 bljeskanja - što u prevodu znači da je vek trajanja sijalice oko 20 godina!
Lepo je znati da će neko tako dugo biti uz nas, mislim da na tržištu ne postoji verniji beauty alat od ovoga (a bome trajniji je i od mnogih ljudi i veza).
Tokom letnjih meseci povremeno ću sa vama deliti svoja iskustva i kako napredujem u korišćenju i šta sve možete očekivati u kojoj fazi.
No, pre toga želela bih da podelim sjajne vesti!
Tokom aprila, maja i juna možete uštedeti čak do 26.000 dinara pri kupovini Philips Lumea aparata!
Pogledajte kako do popusta na Lumea sajtu, a naravno tu sam i ja za sva pitanja.
Slobodno ih ostavite u komentarima, potrudiću se da na svako detaljno odgovorim.

10 comments:

  1. 26.000?? Ma gde, ma kakoo :)))

    ReplyDelete
  2. hahaha,saznaj kako...nikako:)))

    ReplyDelete
  3. Cao, ovde su svi detalji http://www.lumea.philips.rs/
    A evo i spiska objekata u kojima je dostupna Lumea
    Objekti u kojima moze da se kupi Lumea su:

    - Emmezeta, Beograd, Niš

    - Tehnomanija: Dipo, Sarajevska, Ustanička, DIS, Novi Sad, Pančevo

    - Home Plus objekti: Beograd Ušće i Sajam, Novi Sad

    - Win Win - Ušće, Terazije

    - Comtrade: Delta City, SC Ušće, Betex

    - Gigatron: Ušće, Immo centar

    Tokom maja i juna na snazi je akcija, ali najbolje da proverite na licu mesta, ili da pozovete neki od navedenih objekata :))

    ReplyDelete
  4. Gledala sam pre neki dan Lumeu, samo bih se nadovezala da je i dizajn mnogo lep, bas se ozbiljno razmisljam da je uzmem. Znaci ti si zadovoljna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam :) ja sam presla sa epiltora na Lumeu i skroz je druga dimenzija, naravno ako pratis i postujes njihove preporuke :)

      Delete
  5. Rectangular fit as a fiddle, they can be worked from a wide assortment of materials, and in addition a wide assortment of employments.for sale screened gazebos

    ReplyDelete
  6. Divan dizajn, i izgleda skupo, nema sta. Samo nisam sigurna da li vredi toliko, ipak je to za nase standarde zaista mnogo. Mozda na rate :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vredi :) jer su tu ipak radi o trajnijem resavanju dlacica u odnosu na sve dostupne kucne (jeftnije) metode... A i kupuje se jednom u zivotu, pa ta cena se posle nekog vremena i zaboravi :)))

      Delete

Back to Top