Perfect summer skin

Ćao, ja sam Jelena i ja sam letoholičar.
Dok su svi na ivici šloga od temperature, gušter u meni uživa. U-ž-i-v-a!
Nameštena sam na 34 stepena minimum. Obožavam žegu i život na ivici halucinacija. Spakujte mi pozno leto za poneti, bacaću kamenčiće u vodu, piljiću u sunce, cvrčaću po vascele dane.
Leti i nemam baš previše briga.
Bitno je rešiti dva velika pitanja: na koju ćemo obalu? I da li je koža na opciji super glatka i hidrirana?
Tako je jednostavno. I da, imam odgovore.
Jako dobre zapravo!


Već u aprilu ulazim u finiš finih priprema (znam da vam ne delujem kao posvećena štreberka, ali hej, that's me). Preračunavam koliko se radilo i zaradilo u toku godine i koliko se može uložiti u jedno ozbiljno leto (ovo je lako pitanje, odgovor je vazda - sve!). Kao pomahnitala isprobavam kreme ultra bogate teksture (napokon sam našla pravu) i razmatram opcije kako ostati glatke kože, fine na dodir što duže, duže, duže...
Idealno bi bilo kad bih jednu celu smenu na moru mogla da zaboravim na brijače, epilatore i slične ženske radosti. Previše sam lenja kako bih sačekala ceo ciklus rasta dlačica, a i nisam prijateljski nastrojena osoba za kozmetičke salone (naime, najčešće na bjuti tretmane odlazim kako bih ćutala srkala kafu i razmišljala o životu, jasno vam je koliko sam (ne)popularna).
Tako da sam u večitoj potrazi... Koja je sada ipak došla do svog kraja?!
Jer sam se bliže upoznala sa Philips Lumea Prestige uređajem, spravom koju već nekoliko godina pomno promatram. Još od kad sam videla prvu reklamu u UK izdanju Glamoure magazina u glavi mi se motalo pitanje: "da li je ovo rešenje za sve ženske molbe?"
I sad znam odogovor!

I da, potvrdan je!
Elegantna spravica u kombinaciji zlatne, bele i ružičasto/bronzane (znate da padam na dobar dizajn) mnogo je više od lepe zezalice za pospremiti u ormarić u kupatilu. To je veoma moćan aparat koji na vrlo lak način pruža efekte "kao iz salona" u kućnoj radinosti. Baziran je na IPL tehnologiji, koja, jednostavnim jezikom rečeno, pomoću snopova intenzivnog pulsirajućeg svetla "ubija" dlaku iz korena, zahvaljujući čemu dlačice postaju slabije. Po rezultatima istraživanja Philips Lumea Prestige rešiće vas 92% dlačica posle samo 3 tretmana.
Ipak, već posle prvog korišćenja biće vam jasno o čemu se tu radi, aparat je nečujan, a samo korišćenje je brzo i lako i najbitnije - bezbolno! Osetićete samo toplotu na tretiranim mestima i to je to. Nema čupkanja, nema tog bola sa kojim smo već naučile da živimo. Ništa.
Posle tretiranja, ostaje vam samo da pratite situaciju i posmatrate "magiju" na delu.
Preporuka je da se tretmani rade sa razmakom minimum od nedelju dana, a posle korišćenja Lumee ne bi trebalo da se izlažete sunčevim zracima 24 sata. Ključ uspeha je na disciplinovanom ponavljaju tretmana na početku upotrebe, a pošto postignete zadovoljavajuće rezultate dovoljno je da Lumeu upotrebljavate na otprlike svakih osam nedelja. 
Iako sam ja bila koncentrisana na noge (hello mini suknje!), postoje različiti nastavci posebno dizajnirani za područja koja se tretiraju, tako da u kompletu stižu i dva manja nastavka za bikini zonu (hello dugački dani pored vode!) i za pazuhe (hello sve te predivne majice i haljine spuštenih ramena!).
Iako je relativno visoka cena bila moja tačka premišljanja, posle testiranja postalo mi je jasno da je to istinski good value proizvod.  Ako vas zanima više informacija pogledajte - OVDE.
Jer uz Lumeu Prestige konačno možemo da sklopimo primirje sa dlačicama. I posvetimo se tome da leto 2017. godine upišemo među najbolje ikada.
Ole!

4 comments:

Back to Top