Pandora Summer 2017.

Leto je...
Leto je za nizanje uspomena!
Dodavanja reckica u sopstvene godove.
Leti se dešavaju stvari. Dobre stvari!
Pomeramo se u ritmu tanga. Topimo se brzinom sladoleda. Pauziramo u obliku sijeste. Nazdravljamo zalascima. Slavimo izlaske. Kukovi sami plešu.
Ispisujemo nove stranice u sopstvenom atlasu.
Podvlačimo crvenom olovkom. Crtamo smajlije kao fusnote.
Bukmarkujemo trenutke!


Nižemo lepe misli.
Potranjujemo u memoriju.
A neke od uspomena nosimo sa sobom, tako da svi mogu da ih vide.
Jedna školjkica oko zgloba.
Cvetić na prstu.
Mala palma pleše u privesku oko vrata.
Ružičasta orhideja da obeleži ružičaste trenutke.
U novoj, letnjoj PANDORA kolekciji tropski val umutio se sa ludom fiestom... Malecki flamingos prekriven je svetlucavim kamenčićima. Ananas i pink koktel dele privezak. Morska zvezda je tu u najneverovatnijoj nijansi tirkizne!
Ova kolekcija vas naprosto mami da stvorite nove uspomene kako biste na narukvice nanizali ove male krasotice. Minijaturna remek dela.
Boje podvlače najlepše godišnje doba od morskoplave, sve do nežnih koralnih nijansi... I sve svetluca, diskretni odsjaj jasna je asocijacija na presijavanje vode u zalazak sunca. Igra svetla koja nikada ne može da dosadi.
Počela sam na vreme sa ovim letom 2017. godine, vredno presujem uspomene. Sve mi miriše na limun. Dolce vita u punom sjaju. I dok na zglobu vrtim malenu morsku zvezdu i vučem prstom preko globusa zamišljam francusku rivijeru, mislim o grčkim ostrvima, razmišljam o još jednom (o da!) hvarskom điru...
Koje destiancije su u vašoj agendi?

3 comments:

 1. Nekada mi smeta sto je Pandora toliko popularna, a onda me opet obore nekom ovako posebnom kolekcijom. Ovo sa flamingosom i koktelom je potpuno ludo. Ne znam sta ce mi, ali treba mi haha :)))) P.S. uzela sam neke stvarice iz proslog Pandora posta, sarene narukvice su sada moje, hvala za preporuku!
  Love Tanja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Istina, ali zapravo ono sto nije u tolikom fokusu je tako tako lepo! Ove napr nove bengl narukvice su prelepe, kao i prstenje! Odlicna kolekcija stvarno :)
   P.S. drago mi je!

   Delete
 2. Other mainstream endowments incorporate 'adorable' Pandora charms and ones that are very lovable.how to put on a necklace by yourself

  ReplyDelete

Back to Top