Emina @ Vogue

Sigurno ste svi čuli za čuvenu Vogue rubriku Today I'm wearing gde poznate dame predstavljaju svoje svakodnevne odevne kombinacije. Znači ono u čemu one izlaze, kafenišu, pazare, šetaju, vežbaju... Kako to one same uklapaju, kombinacije: stylist free. Tako smo mogli da zavirimo u ormar Olivie Palermo, pa onda Daisy Lowe, ali i mnogih, mnogih drugih.
Sada u onlajn domu turskog izdanja Vogue magazina možemo da ispratimo stil pevačice Emine Jahović (Sandal). Kako je Emina poznata po svom istančanom ukusu kada je oblačenje u pitanju, prikazane kombinacije su, očekivano, pun pogodak. Ovih dana ona uživa u mirnim zagasitim bojama, detaljima pozamljenim iz muške garderobe i elegantnom asesoaru. Pratite Eminu.

15 comments:

  1. Garderoba VRH!
    Nego , šta joj je sa glavom ? Nekako mi deluje bolesno. :(

    ReplyDelete
  2. moram prvo da kazem da mi uopste ne lici na nju, a kao drugo ni na njen stil, ako se ona ovako oblaci preko dana onda stvarno svaka cast!naravno , nisam je ni vidjala lose obucenu, ali mislim da ovo nikako nije ona sama osmislila!

    ReplyDelete
  3. Svidjaju mi se njene kombinacije ali na mnogim fotografijama ne lici na sebe. Npr. kada bih videla trecu fotografiju nikada ne bih pogodila da je to ona.

    ReplyDelete
  4. shto se glave&lica tiche nemam pojma :)
    ali za odecu @Vanja pa shto da ne> jednostavno, svedeno, dosledno prepisano iz modnih magazina... pa nije bash rocket science ::))

    ReplyDelete
  5. Fini su joj ovi outfiti, ali ipak se u potpunosti slažem sa Vanjom :)

    ReplyDelete
  6. i ja stavljam potpis na vanju. i prva mi se najviše sviđa, ovo drugo li-la.

    ReplyDelete
  7. Meni je ona preslatka, a stil mi deluje kao delo stiliste Al u svakom slucaju svaka cast, barem se trudi da uci i ide napred!

    ReplyDelete
  8. bila sam ubedjena da ovo nije ona, dok nisam otvorila stranicu i uverila se da je Emina ipak Emina...sta joj se desilo?!?!
    super je obucena,ali izgleda jaaaakooo cudno!
    inace, prva komb mi je fav!
    ali i dalje mi je cudna...mistery:)))

    ReplyDelete
  9. ups, tko je emina sandal? trk na google!

    ReplyDelete
  10. Ah, prvo su me ubili u pojam sa onom serijom, sad jos da razmisljam kako i Vogue imaju, a kad cemo mi>>>? Turska osvaja svet!!! Salim se malo:)))) Sivi cape - favorit!!! Ali Emina zaista cudno izgleda, a cini mi se da je i boju kose promenila...Ali super su fotke!

    ReplyDelete
  11. buahahah eto da smo ostali pod Turskom bar bi Vogue imali

    ReplyDelete

Back to Top