Fashion&Music

Osnovna karakteristika koncept butika jeste da imaju koncept, jelte. Iako smo bili svedoci mnogo pompezno najavljivanih concept store prostora, sve je ostalo na velikim rečima, uglavnom su se sveli na obične butike, butike i tačka. Ipak od prošle godine i Beograd ima svoj pravi koncept mode, Pierre Premier je mesto gde se vodi računa i o trendovima, ali i o svim onim sitnicama koje zapravo čine modu.
Veza muzike i mode oduvek je bila snažna, to nam dokazuje i Pierre Premier sa njihovim prvim muzičkim izdanjem. Radi se o kompilaciji sa 11 numera, koje će nam pomoći da nam 2011. godina bude lepša i raspevanija. Izvođači su pomno birani, vodilo se računa i o mladim snagama, a izbor obuhvata bendove iz Srbije, Rusije, Hrvatske, Švedske, Belgije, Amerike... Kompilacija predstavlja svojevrsni mish mash žanrova i dokazuje da baš kao u modi kombinovanje različitih stilova daje najbolje rezultate. Na CD su obuhvaćene nežne note, ali i pesma Tu sam ja Beogradskog sindikata. Vrlo zanimljiv miks, da ja ne bih dužila, poslušajte numere bendova Kisses i  Soldout koji su moji favoriti. Ovo limitirano izdanje možete nabaviti na njihovom prodajnom mestu u Kralja Petra 10.
P.S. još jedna sitnica za one poput mene koji izuzetno cene pakovanje, disk dolazi upakovan u celofan u kome je pregršt preslatkih srebrnih zvezdica... Detalj koji je dovoljan da se kezite čitav dan :D

7 comments:

  1. Sviđa mi se muzika , Soldout malo više.
    Kada pročitah ovo ,a malopre i "modni retrovizor", shvatih koje je NS selo, NS i svi ostali gradovi i nazovi gradovi u Srbiji.(Znam , standard , beda...)
    Vest iz NS-a : "Otvoren još jedan butik sa garderobom čiji se porubi paraju,gužvavost na nivou, isparenja upečatljiva"

    ReplyDelete
  2. hehe neemoj tako, evo Zara se prvo kod vas otvorila... morala sam na road trip zarad zare onomad :)
    ja volim NS, sladak je i ushushkan i ima onu divnu bashtu giardina za kafekafenisanje :)

    ReplyDelete
  3. Sve to stoji. NS je divan , lep za život ,miran, romantičan. Trenutno po mogućnostima meni taman,a po željama tesan i zagušljiv...što možda nije loše jer inspiriše da se radi i što pre načine promene...I ja sam mnogo temperamentnija od onoga što NS može da "istrpi"...

    ReplyDelete
  4. superrr, moram da priznam da jos nisam bila u njihovoj radnjii, shame on me...uskorooo...mogla bi da me vodis! ;)

    ReplyDelete
  5. hocu, hoocuu
    to je obavezno&nezaobilazno! pishem u planer :)

    ReplyDelete

Back to Top