Women's Secret&blogeri i jedna sjajna vest!

Verovatno ste do sada pročitali već X tekstova na temu: Šta znači biti modni bloger> koje su prednosti, kakav je status najpoznatijih, s kim se druže, šta oblače, ko su, šta su i sve tako dalje... Za Tavi i Bryanboya svi znaju, Sea of shoes devojčica se ispisala iz škole kako bi se full time posvetila blogovanju (btw grozno se oblači, zašto je ona popularna?! Please anyone?). A danas je pred nama novi proizvod premoćnih blogera Blogger Collection za Women's Secret. Četiri španske blogerke kreirale su nekoliko WS odevnih komada uz prateće asesoare. Carla Fuentes, Stella, Mayte de la Iglesia i Emma Thorn su srećnice koje je WS odabrao za ovaj projekat. I to nije sve, sredstva prikupljena prodajom biće uplaćena u humanitarne svrhe.

P.S. upravo sam na TrippinBelgrade saznala da se sprema modni makeover Čumićevog sokačeta! Tržnog centra, na sjajnoj lokaciji, ispunjenog sablasno praznim lokalima. Ravno 15 prodavnica biće renovirano i u njima će 15. oktobra svoju odeću izložiti domaći modni kreatori Ana Ljubinković, Jovana Božović, Verica Rakocević, Punkeffer, Tijana Pavlov, Dejan Despotović, Dejana Momčilović, AteljeAlternativa (Ivana Ristić, Sestre Stevančević, Danijela Glišić) i mnogi drugi. Kakva fantastična vest!!

21 comments:

  1. Fascinantno kako je ovaj blogerski svijet postao utjecajan u svijetu mode. To mi se sviđa :)

    ReplyDelete
  2. Sea of shoes.. Sta ja znam, popularan kao i svi ostali blogovi cije vlasnice imaju visak vremena i para. Nisam znala da je ostavila skolu zbog bloga 0.o Meni se dopada kako se ona oblaci, ali ja sam tip kojem moze da se dopadne i nesto sto nikad ne bih nosila :)

    A za reinkarnaciju Cumicevog sokaceta svaka cast, mada ipak ne znam da li ce to zaziveti :S Bilo bi lepo...

    ReplyDelete
  3. Bas sam pre neki dan sa Marinom dotakla temu Cumicevog sokaceta. Super prostor koji bi mogao da bude savrsen bas za neki modni centar, tako da mi je ova vest totalno ulepsala vece.
    Mozda se sretnemo tamo. Tacnije sudarimo, jer cemo biti zagledane u izloge i necemo gledati kuda idemo :P

    ReplyDelete
  4. Odlicna vest za Cumicevo sokace !
    Pitam se samo kakvo li je to "novo resenje"....

    ReplyDelete
  5. haha, napokon da netko ne pada u nesvijest na sea of shoes. mislim, mala je slatka ali sve mi je to malkice pretjerano, možda lažno. i ne sviđa mi se njezin stil, ali sto ljudi, sto čudi.
    btw. sjajno su cure odradile posao za ws :)

    ReplyDelete
  6. verujem da ce biti lepo, dizajneri su vec prionuli na posao.. sve se chisti&krechi, uredjuje. ideja fenomenalna, a u nashe kreatore imam puno poverenje i moram da priznam da jeeedva chekam!
    @Astrid ma bzv skroz i mama shoe mi je katastrofa
    @Leyla pa ti M. proroci, mozemo da pokrenemo fashion konsalting, eto prvog proizvoda srpske blogosfere ::))

    ReplyDelete
  7. Jeeeej ze Cumicevo Sokace, jedva cekam :D
    Hej sta mislis o Pandori i The cherry blossom girl blogovima? Bas me zanima tvoje misljenje ;)

    ReplyDelete
  8. hm ovako, The cherry blossom me je raspametila kad sam prvu put nabasala na blog: ona pozadina, slike Pariza, njena soba.. al mi njen stil tada nije seo (to je bilo davno, davno) i sad me ti to pitash i kliknem na Cherry da vidim shta radi i imam shta da vidim. poslednja odevna kombinacija je savrshena!!! orobila bih je da ne trepnem :) tako da za nju thumb up
    a Pandora osim shto je zavrshila na Zara majci, nije me neshto dojmila. Sve je to lepo, ali jednostavno mi nije na dnevnoj listi blogova
    Inache mi ne drze dugo paznju ti modni dnevnici gde samo prikazuju odecu i basta. Kjara mi je zato simpa slika sve zivo, restorane, prijatelje, machku, mamu, tatu.. dinamichno je ako nishta :D
    Ono shto me iritira kod tih fashion blogerki jeste ta neverovatna kolichina fotki koje kache u jednom postu, a nemam spor internet.... mogu misliti kako je onima sa loshom konekcijom

    ReplyDelete
  9. i eto ga postUpostu :)
    p.s. pomno pratimo projekat chumic, iz prve ruke, bice i slika i izveshtaja ;)

    ReplyDelete
  10. Oki, hvala na odgovoru :) Meni se Pandorin stil jako dopada jer nije uniformisan (za razliku od npr Betty ciji stil mi nikako ne lezi), ali dobro, to je stvar ukusa. Ja uglavnom samo gledam slike na blogovima (osim kad je tvoj u pitanju, njega zaista uzivam da citam ;))jer bih u suprotnom potrosila puno vremena. Cherry je onako, ima neke odlicne komade garderobe i dobar smisao za fotografiju pa uglavnom zato povremeno odem na taj blog. Inace stekla sam utisak da je Pandora jako popularna (Zara majica izmedju ostalog) pa me je zanimalo da proverim taj fenomen i generalno bi bilo zanimljivo prouciti fenomen blogerki i njihov uticaj na modu. Pozdrav! :)

    ReplyDelete
  11. odlichna tema, nepresushna
    pisala sam o tome, dodushe u printu :)

    ReplyDelete
  12. mogu ja sad?
    CUMIC_ divna vest, zaista divna, samo da ne bude ono mesec dana, pa opet zatvaranje... morali bi ti dizajneri da nam pozajmljuju stvari npr,da se mi slikamo i o njima pisemo i u tim stvarima se slikamo stalno, pa da to traje, jel da? trep.trep

    PANDORA_meni je cura jako kul, zaista je
    umetnost to sto ona radi. Inace studira ist. umetnosti pa sve photo shootinge vezuje za odredjene slike i skulpture... E sad, njena je majka neko ime u svetu mode, veoma bitno, pa se devojka odavno susretala sa stvarima i radom YSL, Chanela, Valentina,... Jos kao mala, probala je mamine skupe cipele i sl, pa mi je sve to malo predvidivo, jer vishe volim osobe koje na reviji nikada nisu bile, koje nemaju nista markirano,... a koje u sebi prepoznaju to nesto i budu odlicne u styling poslu. Mada nije ona odredjivala gde ce se roditi, zar ne? Ipak kaze kako sama zaradjuje i sl, a onda, PUF, dobije za rodjendan miu-miu cipele i YSL prsten... Kapirate?

    SEY OF SHOES_ ista prica, sva garderoba je uglavnom vlasništvo njene majke, bivse stilistkinje, stvari su jako ekscentricne, pa i cura ima takav ukus, ali joj ne smemo osporiti osecaj za spajanje nespojivog. Jednostavno izgleda kao malo umetnicko delo. S tim sto u Zari i H&Mu ne kupuje... HM?

    THE CHERRY BLOSSOM GIRL_ ZAista je neobicna i draga. Neke stvari nikada ne bih obukla, ali sve to postujem jer smartam da svi treba da neguju onaj stil koji osecaju da je njihov, jel... a njene FOTKE SA VENCANJA...? (MA DEVOJKA IMA UKUSA SKROOOZ):)))
    Ja kacim dosta fotki po postu ali s razlogom sto je jako tesko odluciti se i svaka je za mene i meni draga... Ali se stalno trudim da editujem i brisem.

    Zaista ne zelim da budem kriticna, jer sada shvatam kako je uzasno tesko organizovati obicno slikanje outfita. Izabrati neku neobicnu lokaciju, izabrati sta obuci(jer suludo je nositi super kul haljinu u po bela dana po Bgu_ citaj gradski prevoz), naci osobu koja zna i zeli da vas fotka... (moja mama ne ume bash) :))), zatim pisati tekst, nobjasniti kako su neke stvari i sto zanimljive, naci u moru slika kopiju originala (heheh Jeleno) ma 100 muka... Stvarno svim blogerima svaa cast! I ziveli 100 godina.
    M:A:

    ReplyDelete
  13. napisala sam kilometarski komentar o svom misljenju o blogerkama i nije ga objavio ovaj bloggerchina... Odoh da se udavim u ice tea_ju! zbogom


    p.s. A Jelo, hoce li nama ti dizajneri dati garderobu da see slikamo i tako ih promovishemo? trep, trep!

    ReplyDelete
  14. Pazi sad ga objavio, sa zakasnjenjem... divan blogerchic!

    ReplyDelete
  15. pa bojim se da ne. nashi dizajneri iako su simpa rade u skuchenim uslovima, stvari proizvode u minimalnim serijama. mada ne bih da generalizujem. a imash i onaj momenat neverovatnih haljina od neverovatnih materijala u koje je ulozeno mnoogoo vremena, imala sam priliku da pazim na haljinu Ane Shekularac pravi mali masterpis, tako nezna, tako penasta. svakako zabranjeno dodirivanje.
    ipak ono shto je evidentno da su manje/vishe proterani iz modnih magazina, politika je jednostavna plati 1/1 i dobicesh i PP.
    Nazalost.
    Ne znam koliko su svesni promocije putem bloga (a ne znam ni kakav bi to odjek imalo, chitaoci juhuuu?? znam da vas ima)
    sve je to kod nas u povoju, kao neka mala, jadna biljka, treba joj paznje, ljubavi i vitamina.
    tako dok javnost skonta da postojimo, a onda dizajneri, urednici, stilisti, fotografi i ostali iz lanca bojim se da ce proci ihaa vremena.
    i nekako mi se chini da ce u nashim uslovima blog ostati puka zabava i to je negde ok.
    P.S. a i nema vajde od pozamljivanja. pi. primam samo poklone ;)) hvala lepo

    ReplyDelete
  16. P.S. dal verujesh da je na nedavno zavrshenoj fashion blog konferenciji jedan od zakljuchaka bio da je neophodan dechko fotograf. bez zezanja!
    ko da mi nije dovoljno loshe shto sam single, sad mi treba i fotograf... pa anyone? LOL

    ReplyDelete
  17. e nacicu jednog, majke mi! bar da ume da okine... nebitan je ugao i kadar! lol

    ReplyDelete
  18. Hahahaha
    Ja mislila ovo neka ozbiljna diskusija, cak RTovala na tviteru, a njih dve traze decka fotografa :P

    Salim se, moze i meni jedan. Mada meni ne treba 24/7 dovoljno ce biti 2-3 puta sedmicno. #skromna

    Inace, sad me je Jelena podstakla na razmisljanje o pozajmljivanju/slikanju/promovisanju nasih kreatora i njihove odece. Logicno je to sto kazes da rade u specificnim uslovima/malim serijama i da ce to teze ici ovde. Ali sto ne bi mogla Mona(prva sam se setila i prva torba ide meni! :P) ili PS ili Legend, Tiffany,.... Ne moraju Darko Kostic i Dragana Ognjenovic da prostite na izrazu.

    ReplyDelete
  19. heheh imala priliku da se poblize upoznam i sa tom materijom. hm utisak bi bio voljni su, ali ne znaju ni gde, ni shta, a ni i kada. josh uvek su zbunjeni chak kad je u pitanju obichan visual merchandising i odnos sa najobichnijim modnim&zenskim magazinima.
    a mozz misliti kakav zbun proizvodi neshto tako apstraktno kao shto je blog, ili ne daj boze Twitter
    imala sam priliku da neshto popravim u tom sektoru.. propustila sam #SadSeMaloKajem :/

    ReplyDelete

Back to Top