Zara prodaje online

I sada je zvanično, i Zara je podlegla online trendu. Iako je do sada  sledila sopstvena pravila, poput onoga da se ne reklamira, sada je uskočila u trendi voz i zaputila se u virtuelni svet. Na adresi www.zara.com pre manje od sat vremena počela je online prodaja, za sada samo za Evropu, na žalost modnih zavisnika iz ostatka sveta.  

Kako kročite na stranicu pojaviće se meni u kome treba da izaberete državu, Srbija je tu, ali kada kliknete na shop, odeću možete razgledati, ali ne i kupiti. Naziv artikla uredno stoji na engleskom jeziku, dok na mestu cene na španskom piše Precio no disponible RSD. Dok, kada pokušate da locirate prodajni objekat u Srbiji dobijate poruku da nije pronađena nijedan. Pa doobroo, verovatno sve još ne štima kako treba... Verujem da će zabeležiti ogroman broj poseta, a vi nemojte da ostanete mimo svetskih tokova, švrljnite malo kroz virtuelnu Zaru . Enjoy.

P.S. po ugledu na H&M i Zara planira izdavanje online magazina, kako kažu Coming soon...

3 comments:

  1. e to mi je uvek nedostajalo! hvala na infou J!

    ReplyDelete
  2. Konacno su se opametili. Mislim, super je njima islo i do sad, bez reklame. Ali ceo svet je na internetu, red je bio da se i oni pojave.

    ReplyDelete
  3. Uh, da nam je bar dostupan Zara shopping preko interneta :) Ništa, makar mogu razgledati!

    ReplyDelete

Subscribe to my blog!

Back to Top