Dressed to kill

Ako već raspolažemo dobro dizajniranim poslovnim prostorom, onda ni naš imidž ne sme odskakati od okoline. Moja preporuka je najnovija kolekcija Paul Smith za proleće/leto 2011. Gospodin Smith nam predlaže pomerenu poslovnu klasiku koja se sjajno slaže sa kancelarijama koje sam vam pokazala. Znači rokabili frizura, uz uske sive pantalone i košiljicu muškog kroja, pa sve to začinjeno prugicama, tufnicama i floralnim motivima. Paul nas savetuje da ispoštujemo formu poslovnog oblačenja, a da luuudujemo sa motivima. Kodeks oblačenja ne zabranjuje miks dezena, zar ne ;) Print zmije sa oker tufnicama, prozirne salonke, pa sa vrhom u boji, reveri sa cvetićima, ešarpe u boji i retro naočare, 100% sam sigurna, bićete najbolje obučeni u ofisu.

11 comments:

 1. go stomak i prekratke nogavice... jelena, ne rade svi u modnoosvescenoj sredini... kao ti) #blagotebi

  saaaalim se, sve je kul, posebno ove muske cipele kje zeeelim!

  ReplyDelete
 2. Odevene za respektabilnost. Moja sestra je pre neki dan rekla 'this is a man's world', ali ova odeca mozda svedoci drugacije. Da li su zene izjednacene sa muskarcima i cak idu ka tome da postanu dominantne? Ja sam samo za ravnopravnost .

  ReplyDelete
 3. Kad sam pogledala prve dvije slike, pomislila sam da li su ovo muškarci ili žene :) Svidjaju mi se torbe, tako su dobreee...Kao uostalom i ostale krpice!

  ReplyDelete
 4. svaki put kad sam se live susretala sam paul smith odecom najezivala sam se od divote. sve ovo bih nosila. sve. boje, materijali, krojevi, overall vibe... a imam i exactly ovakvu kosu.

  ReplyDelete
 5. Ja sinoc pocela da pisem post o ovoj divoti/ovim divotama, a onda kazem sebi: Jelena, prestani, pisace Jelena o tome :D

  Sve je potpuno savrseno, ja sam ispregledala svaki detalj na slikama koji je mogao biti ispregledan. Pa tako 7 puta :D

  ReplyDelete

Back to Top