O Anna!

Anna Wintour je ime poznato i onima koji se ne razumeju u modu, ona je glodur najprodavanijeg izdanja Vogue magazina, a takođe i đavo, đavo koji nosi Pradu. Opisuju je kao hladnu, napornu i sklonu tiraniji i modnom terorizmu, a ona se ne osvrće. Fura svoj fazon, i to u bukvalnom smislu, paž frizuru nije promenila već dvadeset godina, krzna se ne odriče iako ju je PETA u nekoliko navrata napala (Anna je uzvratila, okupljene protestante ispred Conde Nast zgrade gađala je šniclama sa prozora svoje kancelarije), nosi isključivo ukrojene haljinice uz malene Chanel blejzere, a naočare za sunce su obavezan rekvizit za revije. Toliko je predvidljiva da je njena evropska suparnica Carine Roitfeld u francuskom Vogueu 2007. godine objavila editorijal u kome manekenka Snejana Onopka glumi Annu, 1/1 zar ne?

P.S. ako ste mislili da se savršenoj modnoj zlici ne događaju fashion pehovi, pa grdno ste se prevarili! Evo je fotka sa kraja XX veka, kestenjasti bob, crveni karmin, osmeh, bronzani bodi, zlatni kaiš, tirkizna suknjica... Dešava se i najboljima ;)

7 comments:

  1. ej, pozdrav :)
    pratim te već neko vrijeme, moj duboki naklon :P
    kaj se tiče ove modne vještice, jedino što primjećujem je da s godinama izgeda sve bolje, ali to se ionako može primijeniti na svakog u modnom carstvu :)
    nije ni lijepa, nije bome ni ružna, a sigurno nije simpatična. ipak, ima nešto u njoj, jel da ?!
    a slike su fenomenalne, iste su :)

    ReplyDelete
  2. hvala Astrid :)
    pa da, ima neshto u njoj, to shto je luda, uporna i nepokolebljiva :)

    ReplyDelete
  3. ona je meni grozna, niti mi se sviđa njen stil - uvijek je isti i dosadan, niti frizura, a ponašanje još manje. ali eto, cijeni ju svatko :)
    osim PETE, jasno ;)

    ReplyDelete
  4. Meni je također grozna.Zgadila mi se poslije incidenta s PETOM.

    ReplyDelete
  5. she has lovely hair style

    can you help me filling up my survey about fashion blog and teenager here http://www.kwiksurveys.com?s=HJLMGF_c98dad3b

    and participate for the giveaway in my blog thank you

    ReplyDelete
  6. Cute blog :)) I like Anna a lot! I can understand a bit of what you write, I am Czech and Slavic languages are all similar :)

    ReplyDelete
  7. thnx, Sabina u have Google translator in the right corner. i'm too lazy to write in two languages :)

    ReplyDelete

Back to Top