Ladylike

Ako vam kažem sezona jesen/zima 2010/11. suknje, haljine, pun krug, dužina ispod kolena, pedesete, šezdesete, romantično, korseti i istaknut struk, rukavice do lakta, ružičasto, plavo i sivo, cipele sa pljosnatim mašnama, visoki repovi, sjajne lokne i serija Mad Man vama je više nego jasno da pričam o Louis Vuittonu. Jesen još nije ni zvanično počela a LV kolekcija se nametnula kao jedna od najpopularnijih ove sezone, suvereno vlada crvenim tepihom, a editorijali modnih magazina nezamisljivi su bez bar jedne karirane ili cvetne suknje u pun krug. Časte je epitetima ženstveno, ljupko, elegantno i ne greše ni malo. Kolekcija je toliko divna, da sam uhvatila sebe kako razmišljam o sličnom modelu (iako ne postoji baš nijedna prilika u kojoj bi isti mogla i da obučem). Evo male ilustracije LV manije, poznate dame i njihova interpretacija. Enjoy.

Pixie Geldof

Rachel BilsonDelfina Fendi 

Mila JovovichAlexa ChungElisa SednaouiDaisy LoweGemma ArtertonFan Bing BingLea Seydoux

Kirsten DunstSofia Vergara

9 comments:

  1. Tko ne bi volio ovako ženstvene krojeve, divno! Ne znam da li je to samo meni, ali djeluje osvježavajuće nakon A. Wanga, Balmaina i sl.

    ReplyDelete
  2. nije samo tebi :) i ja sam odushevljena ovom sezonom. vrrrlo po mom ukusu :)

    ReplyDelete
  3. Hihi moj blejzer je bolji a platila sam ga 30-ak kuna :)))
    Istina,baš osvježavajuće.Kako dobro sve izgledaju.Ja bi ovako neku prigodu(red carpet!) da se mogu srediti kao one! :)

    ReplyDelete
  4. ova sezona časti žene sa oblinama...naponok krojevi koje si može priuštiti djevojka sa bujnijim bokovma ili bujnijim grudima..a da ne izgleda jeftino :)

    pokraj ovakvih haljina me tako primamljuju još oni kaputići iz 50ih koje su nosili preko takvih haljina :)

    ReplyDelete
  5. druga haljina, koju nosi Rachel Bilson je savrsena :)

    ReplyDelete
  6. Meni je PRELEPA ova na Mili Jovovic!Vau!
    A cetvrte od pozadi su sjajne za vencanje;)
    b.

    ReplyDelete
  7. ja obooozavm ove pun krug suknje... a do skoro nisam volela ovu nidokle duzinu. ali mi sad ni to ne smeta... ustvari sad vooolim!

    ReplyDelete
  8. Hehe bas sam danas rekla drugarici da zelim da sasijem neku haljinu u stilu 50-ih i new look-a :)a ako mi se svidja haljina ne mora da bude za neku posebnu priliku, to moze biti i samo setnja po gradu ;) u svakom slucaju - prelepo :)

    ReplyDelete
  9. Predivne su krpice, kamo srece da sam malo visa pa da mogu lijepo da nosim ovakve suknje i haljine, to bi u potpunosti rijesilo moj problem 'trci kao sumanuta po prodavnicama i do besvijesti biraj novu odjecu za f/w sezonu'.

    ReplyDelete

Back to Top