This ain't no disco!


Evo opet mene sa temom dizajn+kancelarija. Šta ću, meni je to jakojako bitno. Sad će mi možda neki poručiti da se probudim i siđem sa svog oblaka, ali Jeleni je na ovom ružičastom oblačiću nerealnosti sasvim lepo, hvala na pitanju.Ne mogu da razumem poslodavce (uz sve stavke štednja, profit etc.) koji od radnog mesta za svoje zaposlene (pogotovo u kreativnim profesijama!) prave poštansku štedionicu u inspirativnoj kombinaciji crne, oker, miš sive i braon, wooow, baš ste maštoviti!
Takođe ne mogu da razumem one zaposlene koji će dopustiti da se njihov sto pretvori u nepreglednu gomilu ničega. Ja sam od onih koji kad pravi poslovni transfer sa sobom nosi gomilicu stvari koje će ugođaj (bar malo) učiniti boljim. No, ne možeš se baš držačem za olovke i stonom lampom boriti protiv loše odabranih&dizajniranih prostora, al' ae dobro.
Uglavnom, zašto ja opet pričam o kancelarijama, pa iz jednog prostog razloga, jer sam danas nabasala na najbolji sajt ikada! Ime mu sasvim pristaje, This ain't no disco, it's where we work u sebi krije kolekciju najbolje uređenih poslovnih prostora (mahom agencija, marketinških, advertajzing, PR, online....) širom sveta. Ja već ceo dan klićem i uzdišem, frkćem i zamišljam. Odabrala sam nekoliko, čisto nasumično, sve su savršene!

6 comments:

  1. Divno! I ja maštam o nekom sličnom radnom mestu.
    Potpuno te razumem, meni je čak nekako trip i da zgrada bude lepa! :)))

    ReplyDelete
  2. jao kako su dobri prostori, prostrani, osmisljeni! potpuno se slazem sa tobom, kancelarija treba da bude i lepa i inspirativna, koliko se samo vremena provodi u njoj! pa ipak ovaaaako lepi prostori su retki i kod nas i u inostranstvu (iz iskustva).

    ReplyDelete
  3. na zalost kod nas najveci broj mladih ljudi masta da uopste ima posao, a o tome kakav ce radni prostor biti...ni na kraj pameti. Tako da slazem se da je lepo kad je lepo i imam srecu da radim u sasvim ok prostoru ali ne zaboravite da je jos vaznije sa kim provedete tih 8h ili koliko vec radnih sati i u kakvoj atmosveri!

    ReplyDelete
  4. Voljela bih znati sta si u horoskopu, a ako mi to kazes, onda cu ti reci zasto sam pitala :)

    ReplyDelete
  5. Hehehe, mislila sam da si djevica kao ja, djevice su lude za uredjenjem, i generalno za urednoscu....Ali eto, zemljani si znak, blizu je to :)

    ReplyDelete

Back to Top