Pucci S/S 2011.

  
Šta spakovati za letovanje na Ibici, Mikonosu ili San Tropeu? Nešto seksi? Glamurozno? Svetlucavo? Skupo? Kreator Peter Dundas ima rešenje, i vrlo je jednostavno: zlatnu American express u džep, pa prvo u Milano, ravno u Pucci butik po S/S kolekciju za 2011. godinu. Dundasova kolekcija za Pucci je pjurrrrr glamur. Na momente boho, na momente seksi (jel sam vam lepo rekla šta nas očekuje u Milanu). Peter se držao tradicionalne Pucci estetike u koju je implementirao boje neba, mora i peska. Posebno je bio inspirisan koloritom Grčke gde upravo gradi novi letnjikovac, otuda je veći deo kolekcije u kombinaciji plave i bele boje. Modeli su lagani, lepršavi, kao stvoreni da u njima visite na bazenu kod svojih džet set prijatelja. Obučete končanu haljinu, uvijete se u lepršavu svilu i naposletku se ogrnete mekanom kožom... Šamapanjac ili koktelčić, po želji ;)
P.S. ako se slučajno pitate zašto je tekst ovako glupo formatiran, e pa to je zbog novog blogger editora, izzzzluđuje me!!

6 comments:

  1. Jao ovaj koncani crni kupaci na kraju je ludilo! A i tijelo mi se svidja, da mi je biti takva :):) Plave haljine su divne, ove koncane tako-tako, to ja zovem materijal ni za jednu sezonu, hladno u prlkece, pretoplo za ljeto.

    ReplyDelete
  2. Grcki uticaj je savrsen! Printovi su divni. Meni jedna od boljih revija. E da i ove over the knees cizme su mi kul iako nisam neki fan pertlanja.

    ReplyDelete
  3. o da Joan je prezgodna, a bome i preslatka iako sam joj ovde "odfikarila" glavu :D
    a Leyla vidi se da slichno razmishljamo, meni je to nekako uvek too much.. ali u Puccijevoj reziji mi je nekako bash taman :)

    ReplyDelete
  4. jao, kakve čizme.....ostalo tako-tako, ali čizmice su genijalne :D

    ReplyDelete
  5. Cizme iznad kolena naj need! :)))) gde naci?

    ReplyDelete

Back to Top