Moda & Film III

Talk about good timing! Juče sam vam pisala o modnim filmićima iliti o filmskoj modi, a danas već imamo novi primer. I to kakav! Bivši gospodin Madonna, Guy Ritchie prihvatio se rediteljske palice u ime Diora i režirao film u okviru kampanje za parfem Dior Homme. Za sada je izašao samo trejler, ali i to je dovoljno da vidimo da nas očekuje nešto vrlo mljac! Glavna uloga Jude Law: u peškiru, u Dior odelu, u kabrioletu, telefonira, oblači se, svlači... Samo ću reći blago tebi Sienna (zanemarićemo neprijatnu situaciju zvanu - bebisiterka). Uz Juda tu je Michaela Kocianova slovenačka manekenka za koju se šuškalo da je nova Guyeva devojka, a upoznali su se upravo na snimanju ovog Dior fillma... Premijera zakazana za prekosutra, odnosno 8. septembar, strpljivo čekam.

         

9 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Taman sam neki dan gledala film s njim, da nije gad koji vara bio bi savrsen :)

    ReplyDelete
  3. jao! Jude je mljac! cini mi sa da ovaj Guy malo davi, ali zbog Judeeeee vredi gledati reklamu! x

    ReplyDelete
  4. Jude & Sienna - savrsenstvo, ali sa manom! On je mljaccc...I ja cekam!

    ReplyDelete
  5. Jelena, ja mislim da je več ovo film. Trejleri su bili samo po pola minute. :)

    ReplyDelete
  6. kako za ovaj kratki film kazu na zvanichnom Dior twitter nalogu "trailer is part of a larger film feature directed by Guy Ritchie for Dior Homme" ako lazu oni mene, lazem ja vas ::))

    ReplyDelete
  7. Ali ne, na FB stranici su juče rekli "Watch the making of and discover the film on www.diorhommeparis.com" :) I na stranici je ovaj film od 5 minuta ...

    ReplyDelete
  8. heheh od twittera do FBa ::)) papazjanija
    hm onda je ovo jedan od tri dela dior filma
    shtagod, super je :)

    ReplyDelete

Back to Top