Jason Wu S/S 2011.

Jučerašnji dan sam provela prikovana za laptop (o da, I don't have a life), kao pomahnitala jurila sam blurry fotke revije Jason Wua po Twitteru... I sa svakim obrisom dugačkih pantalona, providnih košulja i lepršavih haljina bila sam se sve sigurnija da je to, to! Jason Wu je brend lansirao pre samo dve godine, a već se nametnuo kao jedan od kreatora čije revije jedva čekamo, kao + više na jučerašnjoj reviji u Njujorku uz odeću prikazao je cipele, torbe i naočare sa svojim potpisom. Karijeru je počeo kao dizajner odeće za lutke, a sjajno se snašao u kreiranju za žive lutke. Ovoga puta inspiracija mu je bila brazilska umetnica Beatriz Mihazes, a na pisti je prikazao ženstvene i romantične kreacije i ako mu je verovati turbani se vraćaju na scenu, a cvet kao ukras na reveru ostaje u modi i sledećeg proleća.

P. S. srećnici koji su imali priliku da reviju pogledaju uživo su u svojom goddie bag paketima dobili i posebnu Jason Wu kolekciju lakova za nokte.

8 comments:

  1. naravno da se turbani vracaju na scenu. ovaj tip zna sta prica. :)

    ReplyDelete
  2. Ja sam se toliko navukla na lakove za nokte, u tamnim nijansama naravno, za pratecu sezonu. A nikad prije nisam. Kreacije su mu divne, nesto sto bih ja uvijek nosila. Ova plava haljina sa cvijetom je vrh!!

    ReplyDelete
  3. mnogo mi se dopada wu i cini mi se da je sa svakom kolekcijom sve bolji... Sladak goddie bag, kako bi bilo dobro prisustvovati nekoj njegovoj reviji :)...

    ReplyDelete
  4. upravo sam naišla na tvoj blog i jako mi se sviđa, počela sam te slijediti, nadam se da ćeš i ti mene :)) pozdrav :)
    http://fashion-sienna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @Sienna hvala :)
    @Lupi sledece sezone, sledece ;)
    @Minni pa posle vladavine onog dosadnog frencha svi smo poludeli za bojama. tamne boje za jesen, jooooosh nije jesen ::))
    @Jovana a ti si prva provalila hehehh

    ReplyDelete
  6. cvet, turban i lakovi su mi prepredivni... ja sam danas kupila 3 laka a imam ih 103... nisam normalna... samo malo imam fobiju od ovih providnih kosuljica kad se vide sike, ali sve ostalo obara... :)))

    ReplyDelete
  7. 103?! zeno, obarash rekorde ::))
    ma dobre su koshuljice natandrchish neshto ispod i bog da te vidi ;)

    ReplyDelete
  8. Videla sam lakove juce na twitteru, ali nisam smela da komentarisem. Postajem opsednuta. Jedino me tesi kad vidim Marinu :P

    Meni providne kosulje super izgledaju i jos ove dve plave haljine i prugasto+sako+veliki cvetovi su mi favorit

    ReplyDelete

Back to Top