Day Birger et Mikkelsen

A sada jedna kampanja baš onako uz današnji sivi dan, radi se o kampanji za jesen/zimu 2010/11. danskog brenda Day Birger et Mikkelsen. Ukoliko do sada niste čuli za ovu marku priča je sledeća, kompanija je nastala 1997. godine sa idejom da prave modele koji će predstavljati razigrani vintidž glamour (ne izmišljam, stvarno su to rekli o sebi)... Glavna dizajnerka Michala Weisneck radila je u modnim kućama Christian Lacroix, Cacharel i Christian Dior, pa stečeno iskustvo miksuje sa originalnim danskim stilom. To u praksi zapravo znači da Day Birger et Mikkelsen prodaje udobnu odeću, ono što se naziva fashion essentials, jednostavne komade diskretno ukrašene vezom i aplikacijama. Što se cena tiče situacija je sledeća, haljine se mogu pazariti za nešto više od 100 funti, dok kardi košta i do 300. U ponudi imaju žensku, mušku, ali i kolekciju za dom (odličnu moram priznati). Kod nas ih naravno nema, ali to ne znači da ne možemo da uživamo u njihovoj modnoj ideji i osmislimo svoj stajling za ove sivkastodosadnomutne dane koji nam slede.


5 comments:

  1. Nisam do sada cula za njih, ali zato imamo tebe da nas u sve upitis. :) Dopalo mi se dosta stvari koje sam videla na sajtu.

    ReplyDelete
  2. :) trudim se
    odlichni su stvarno, posebno home kolekcija

    ReplyDelete
  3. Svidjaju mi se slicice, a i kod nas je dan bas ovakav, siv i kisovit. To me nije sprijecilo da cijelo jutro sljapkam okolo u baletankama, sa kisobranom i mojim novim burberry ( fake ) salom :):)

    ReplyDelete
  4. fino zvuchi, al onako u teoriji, ja sam za danas izabrala cocktu, novi elle, bademe u chokoladi pa josh sa cimetom, blogovanje, tvitovanje i ostalo anje :) potpuno najs.

    ReplyDelete
  5. Jedni od drazih severnjaka, odlicni su i britanski Toast.
    Takodje imaju odecu i detalje za kucu.

    ReplyDelete

Back to Top