Blog dizajn

Već sam vam rekla da su modni blogeri moćni, zar ne? E pa premoćni su. Ako mi ne verujete tu je još jedan dokaz moje tvrdnje, moja blog omiljenica Kjara blogerka iz Milana dizajnirala je svoju prvu kolekciju. Ako vas zanima koje su njene kvalifikacije, paaa recimo da se dobro oblači, a inače studira prava na Bukoniju. Za sada nam je pokazala samo jedan par kratkih kožnih čizmica braon boje, a najavila je da će ovaj model biti dostupan u još nekoliko boja. Treći oktobar je zvanični datum lansiranja kolekcije obuće by Chiara. Iskreno meni nisu ništa posebno, realno najbolje izgleda đon, ali neću još da sudim o Kjarinim dizajnerskim aspiracijama, čekam taj oktobar.

18 comments:

  1. Ne bi me iznenadilo da se sazna da se uopšte ne radi o njenom sopstvenom dizajnu. Čekam da vidim ostatak kolekcije, ali zbog ovih čizmi skoro pa da pomislim na Jane (Sea of Shoes) i njenu kolekciju za Urban Outfitters koja je u suštini bila razočarenje (i marketinški trik), jednostavno nisu mi mnogo napete.

    ReplyDelete
  2. u vecini sluchajeva nije njihov dizajn, ipak niko od njih nije kvalifikovan. No brojka od skoro 15.000 fanova na FBu odradila je svoje.
    A Sea of Shoes mi je majko moja, pa ko je njoj dao da dizajnira. Kad sam videla njen stil&kucu pala sam u nesvest od (skupog) neukusa :(

    ReplyDelete
  3. videla ih i nisu mi se dopale... ima ovakvih na depou... (jao bas sam skot)... ali budimo realni ovo ona nikad ne bi kupila u radnji... ja bih definitivno bolje dizajnirala... eto, rekla sam!

    ReplyDelete
  4. @Marina pridruzi se ti nama u Shushumigi, mozemo i da dizajniramo, ma svashta neshto. Multitalent' studio ;))

    ReplyDelete
  5. Ne svidja mi se. i deluju neudobno.

    ReplyDelete
  6. +1 za ne svidja mi se...
    A i ja je mnogo volim i sad mi nekako krivo sto mi se ne svidjaju.

    ReplyDelete
  7. Za mene je Chiara, oličenje neukusa, jedna od gorih blogerki...
    A čizme jeftinjače sa tom groznom štiklom sam viđala na ebayu.
    http://cgi.ebay.co.uk/Black-High-Size-8-Suede-Faux-Bone-Heels-5-Shoe-Boots-/170533851981?pt=Women_s_Shoes&hash=item27b49c134d

    ReplyDelete
  8. Jesu,premoćni su!Ali te cipele su mi ružne :)

    ReplyDelete
  9. Pratim je otkako i tebe, tj. od trena kad sam dosla ovdje. I...ne bih da pljujem, ali ne svidja mi se taj nacin eksponiranja, ne svidja mi se i gotovo. Ne znam kako je to pocelo, vjerovatno od djevojcica koje ne mogu i same sebi da priuste sto i ona, koje su je digle u nebo...A onda je krenulo dalje. Svaka kuca, modna ili bilo koja druga ce iskoristiti potencijal. Mislim da to stoji u pozadini tog njenog 'sirenja' svuda naokolo....To je moje misljenje. P.S. Ne kazem da ne izgleda lijepo, da fotografije nisu divne, i da ima dobrih krpica. To je to. A voljela bih cuti tvoje misljenje na ovaj moj koment, eto cisto diskusije radi.

    ReplyDelete
  10. Meni je Kjara simpa, zaista. Ona je studentkinja koja ima slatkog dechka, putuje mnogo i pati od teshkog oblika kupoholizma. Njen stil je okej, svakodnevan, nosiv. Slatka je i dopada mi se kad postavlja fotke koje prenose atmosferu, napr sa putovanja u Madrid, iz milanskih restorana, sa juga Italije... Znachi virnem sa vremena na vreme. Druga pricha su komentatori i fanovi na FBu i twitteru - potpuna histerija i odsustvo bilo kakvog kritichog stava. Chinjenica je da su blogeri so right now, ali to ce, kao i sve, proci. Toga su i oni svesni, pa hvataju svaki voz, pa chak i onaj sa ruznim cipelama ;)

    ReplyDelete
  11. Sve u svemu - misljenja su nam donekle slicna :)

    ReplyDelete
  12. Jelena ubola si sustinu :) a cipele su stvarno ruzne :)

    ReplyDelete
  13. ''Chinjenica je da su blogeri so right now, ali to ce, kao i sve, proci. Toga su i oni svesni, pa hvataju svaki voz, pa chak i onaj sa ruznim cipelama ;)''

    Haha, istina. Meni su stvarno grozne, a i inače ne ljubim baš njen stil. Ali mi je lijepa, jel se to važi? :D

    ReplyDelete
  14. Vazi se naravno, i meni je jako slatka shto je ne kvalifikuje da pravi cipele ;)))

    ReplyDelete
  15. e sad i ja da dam komentar, pratim je vec duze vreme i ono sto sam zakljucila je da devojka zivi mojim zivotom :) hahahah.....ima odlicne komade odece koje ponekad mnogoo dobro ukombinuje a ponekad pretera sa trenutnim trendom, na lookbooku se vode prave polemike oko njenih izbora, ispisane su strane i strane! devojka je simpaticna, cak sam i pogledala par snimaka na youtube sa njenih putovanja i iskreno slatko sam se smejala , neke stvari su mi skroz slatke bile! Em zivi u Milanu, em ima para, em putuje ne zna ni ona vise gde, ima toliko privilegija u modnom svetu da prosto ne mogu da verujem sta je sve postigla za godinu dana!svaka joj cast na tome!
    Ali cizme mi se ne svidjaju ni malo!ne bi ih nosila ni da ih dobijem besplatno ( sto se nece desiti) :)
    Lako je ljudima koji imaju takve mogucnosti da zive takav zivot, ali je meni nekako sladje i draze, kad vidim kako se mi ovde snalazimo i uvek super izgledamo za male pare! :) uh koliki komentar! :)

    ReplyDelete
  16. Ona mi je gotivna, pratim je vec duze vreme, aliiiiiii
    njeni modeli su uzas , kao sto neko rece, verujem da joj neko drugi sve dizajnira, tj da je ogroman tim ljudi iza nje sto na blogu sto na dizajnu garderobe sa njenim imenom.... pa zar stvarno verjete da sama sve radi?? ubedjena sam da je ovo velika kampanja koja gura ovu malu, lepa nije, goru kosu skoro nisam videla( bar bi mogla da je malo neguje), ali je zanimljiva. Svaki dan ima nesto novo, misli da se zato i izdvaja od mnogih blogerki. Plus , znam da iza dosta njih stoje jake kuce kao Vogue, Elle... itd...

    ReplyDelete
  17. Slazem se sa Vanjom, zaista ponekad ume da pretera i da onda to i ne izgleda bas naj naj, a cizme pa ne znam po meni nisu bas nesto.

    ReplyDelete

Back to Top