And the fashion oscar goes to...

*Disclaimer* pripremite se biću malo subjektivna ;)

Pa da, samo je trebalo sačekati reviju Marc Jacobsa i sada su stvari sasvim jasne. Žalila sam se na manjak boja, hah! Zamerila svim tim jednostavnim krojevevima uz minimalistički NY pristup. Hah i hah! Marc je sposoban da jednostavno oduva konkurenciju. On kaže ružičasto, ljubičasto, vrištavo oranž, a ja kažem amin. On kaže vesele sedamdesete, natapirana kosa, crni sjajni smokey, platforme, šeširi širokih oboda, kockaste naočare za sunce, cveće u kosi... Ja kažem, so let it be! Sledećeg proleća svi smo deca cveća. Marc nam je predložio topletople boje uz vruće pantalonice, bome fatalna kombinacija. Ovo je neki moj top izbor nosila bih/ukrala/posedovala. Svakako nemojte propustiti da prelistate sve modele uz backstage i stage detalje, a kad ste već na toj adresi obavezno pogledajte i liniju Marc by Marc Jacobs, još jedan trijumf u Marc stilu, a naravno na pruge, prirodno, šarene.

8 comments:

  1. Ufff, ovde imamo potpuno suprotna misljenja xD

    ReplyDelete
  2. Cekala sam ovaj post! I ja sam odlepila na sve komade odece i asesoara na ovoj reviji. Boje, materijali, krojevi, cvetovi... sve je divno.

    ReplyDelete
  3. Jacobs je uvek bio kontrash!:)Tako je i ovoga puta, i ovo mi se zaista svidja, iako nisam sigurna da li bi imala hrabrosti da ponesem bilo koji od ovih komada...

    ReplyDelete
  4. a ja uvek stanem na stranu tih shto kontriraju #genije :)
    meni je chak i nosivo, u nekim posebnim situacijama. bash su mi ona kategorija "haljina za koje se prilika prost mora izmisliti!" :)

    ReplyDelete
  5. Meni se najviše sviđala haljinica koju je nosila Siri na reviji:)

    ReplyDelete
  6. awesome! the colors of this collection are amazing :)

    ReplyDelete
  7. Marc je genijalac, svaka kolekcija je pun pogodak! I da, prezgodan <3

    ReplyDelete
  8. Meni se najvise svidja bas ova haljina na Karmen. :)
    U sustini, sama zamisao nije losa, cini mi se da je mogao malo bolje da je realizuje. Ostao je dosledan sebi (iako samo ja izgleda vidim dozu Marnija). Boje su predivne, leprsavost, haljine... Def. jedan od major show-a u NY.
    Odlican post!

    ReplyDelete

Back to Top