Summer finally!

Ako se danas čitamo to znači samo jedno, uspešno smo projedrili kroz proleće i stigli pravo u leto. Lepljivi dani i precrtavanje kalendara do mora, eto nas!
Nadam se da su vam pomogli mali znakovi pored puta koje sam vam ostavljala proteklih nekoliko meseci, Philipsov superuređaj Lumea Prestige bio je u centru naše pažnje.
Ovde sam ostavljala zapise kako su se faze korišćenja završavale (nepažlljivi: brzo na čitanje! Tu, tu i tu). Ako ste totalno zabušavali na času odmah morate i na njih sajt.
Napokon je došao trenutak za veliku letnju rekapitulaciju.
Tako da, vežite se, polećemo!


Obrnula sam igricu i prvo razmišljam o manama. Pre svega volela bih da sam uređaj kupila još kad mi je prvi put privukao pažnju, još u tinejdžerskom dobu, zašto? To bi mi uštedelo godine silnih borba sa uraslim dlačicama, kojima su skloni svi sa mojom kombinacijom puti i kože.
No, hajde, ipak smo se našli u pravom trenutku. Tokom mojih nekoliko godina nećkanja Philips tim nije mirovao i poslednja verzija je superiorna u odnosnu na prethodne, kao i na konkurenciju. Iza Lumea Prestige aparata koji danas držim u rukama jeste 14 aktivnih godina istraživanja i konsultacija sa dermatolozima.
Ono što su ostali isticali kao potencijalnu manu, a to je cena, meni u ovoj priči apsolutno nije smetalo. I to ne jer sam bog zna kakva rasipnica (mislim jesam, ali to nije bitno za današnju priču), već ovde posmatram širu sliku, odnosno odnos cene, kvalliteta i roka trajanja. Kao što smo nekoliko puta pričali, jasno nam je da svi metodi koji tretiraju sam folikul dlačice ih zapravo"uspavaju", što u praksi znači da jednako i više novca možete ostaviti po salonima, a dlačice se usled neke hormonalne promene mogu uredno vratiti . To znači novi krug lasera (da, ponovo po punoj ceni), dok u Lumea slučaju znači otvaranje ormarića, punjenje uređaja, puštanje omiljene playliste i spremni ste za tretman pod svojim uslovima.
I? Nema više, to su jedine manjkavosti koje sam uspela da primetim, ono što iz Philipsa ističu jeste da na najsvetlijoj kombinaciji dlačica i tena rezultati nisu tako dobri takođe me previše ne uzbuđuje, jer te srećnice kojima nevidljive paperjaste dlačice prekrivaju kožu, njima moraju da se bave mnooogoo manje nego svi mi ostali.
Jednostavno, Lumea je ona inovacija koju smo svi priželjkivali, kozmetički salon u malom i spravica koja će učiniti da između dve epilacije protekne dooosta vremena. Znate one situacije kad ste na plaži na najjačem suncu i ne primećujete nijednu dlačicu koju ste propustile brijanjem/depilacijom/električnom epilacijom.... Znate?!
E pa ja sam nekako zamislila da ove godine to ne bude i moj slučaj. Spremila sam čitavu lepezu faktora za sunce, najdeblju knjigu za plažu ikada (pa Feriću aman, jedva mi staje u torbu za plažu) i hvala Lumei što me je podržala u toj misiji!

5 comments:

Subscribe to my blog!

Back to Top