It's party time!

Ozbiljni zaokreti se dešavaju ovde.
Prošle nedelje čitali ste o stanju večitog Božića. Finooo i nežno. Tiho.
A ove stižem uz šljokice i fanfare.
Glasno!
I samo da sija!
Svetlucavo - moja omiljena boja.
Prva je nedelja decembra i skroz je legitimno da se odvrne R'n'B Deezer lista (Mariah zauvek!). Vreme je za fini pliš. tufne na čarapama, šljokice na... ma svuda!!
Praznično doba je doba praštanja, niko vam neće zameriti preterane stajlinge.
Minimalista ustupa mesto maksimalisti. Hvala lepo.
Dok se srče aromatično kuvano vino, na ledu se hladi šampanjac. Budimo lakomisleni. Zaslužili smo. Bila je ovo jedna luda (ali bome kratka, jel smo sigurni da nam neko nije ukrao bar sto dana?) godina.
I vreme je da se ozbiljno častimo.
New in opcija svakodnevno do početka sledeće.
Prekrižite listu želja.
Počnemo od knjiga. Začinimo cipelama (satenskim! Sa pufnom!). Dodamo najlepšu pidžamu za srediti se (bledoplava sa crvenim paspulima i zlatnim dugmićima - poezija). I onda preko parfema i mirišljavih skupih krema (zauvek slaba tačka) stignemo do ozbljinije kategorije...
Baš one... Gde se sve vidi... Koliko ste bili dobri (prema sebi).
Vreme je da se nanižu nove uspomene i da se i oko zgloba "proslave" najslavniji momenti godine na izmaku. Naravno, da prva stanica u svetlicavom šopingu: PANDORA!



Pokušavam da se manje iznenađujem i oduševljavam ovim malenim komadima, ali praktično je nemoguće! Taman kad pomislim to je to, našla sam svoje favorite, biću smirena verna žena sa minimalno nakita na sebi, samo pažljivo odabrano, samo ono najbolje... Samo...
Kako izabrati?!
Posebno kad pred praznike malo opuste ruku, pa jednostavni komadi dobijaju pojačanje u vidu svetlucavih kamenčića (a bogami i kamenja). Plus, ove godine nastavljaju svoj uzbudljivi flert sa bojama. Odmiču se od pastelne palete i nude boje dijamanata: vatreno crvenu, božićnu zelenu i kraljevsko plavu. 
Neodoljivo!
Naravno da se sve zatim diže za bar još dva nivoa naviše. Privesci u boji otkrivaju i zanimljivu 3D igru, u preseku sterling srebro ima izrezbarena srculenca, uvek navijam za tako ljupko skrivene detalje. Jedan od mojih favorita je i privezak "zvezdano nebo", u tako mali komad uspeli su da upakuju ceo jedan mesec, tri zvezdice i nekoliko diskretnih kristala, minijaturna bajka.
Prstenje je, očekivano, "ukralo show". Sad imate priliku da same sebi poklonite prstenje koje podseća na moderan remiks nekadašnjeg vereničkog. Ipak, upadljive boje udaljavaju dizajn od tradicije i postavljaju ga u kategoriju super elegatno. Jedina opasnost leži da ćete buljiti u sopstvene prste, ali hej, i oni su zaslužili malo pažnje. Moja preporuka je da im poklonite nešto tako posebno ove sezone.
Ipak, iako je ta kategorija poklona "od mene, meni mi" tako slatka i realno greške su svedene na nulu, PANDORA obrće igricu. Uz novu opciju, stvarno teško će se desiti da vam se ovaj doček upropasti zbog omašenog poklona. Ukratko?
Odete na sajt i potražite malu ikonicu u obliku poklona, pored koje je ispisano "send a hint", kliknete i PANDORA će na mail ili preko Facebooka odabranoj osobi direktno poslati vašu malu želju (čak možete odabrati obim prstenja i narukvica). 
Zgodno zar ne?
Nadam se da će vam se sve svetlucave želje ostvariti!
A dok ne otkrijemo šta nas čeka ispod bora uživajte u party sezoni.
Lep provod! ;)

3 comments:

  1. Gledala sam bas to sareno prstenje pre neki dan. Prelepo mi je!! Sad cu da saljem hintove dok ne skupim sva tri haaaha

    ReplyDelete
  2. I kod mene važi to pravilo, samo neka se sija, sve ostalo je nebitno, kada odem negde kao Božićna sam jelka :D

    ReplyDelete

Back to Top