Pandora - Celebrate Love

Iskreno? I nisam baš očekivala da padnem na...srca?
Jer kao... Romantično. Pffff, štagod.
A onda se tako arogantno nabeđeni nađete pred tim malenim komadima nakita, ljupkim minijaturama koje prizivaju romantiku u njenom najlepšem izdanju. I šta onda?! Sve što možete da učinite jeste da razneženo uzdahnete i prepustite se tom talasu radosti, u potpunosti oslobođeni cinizma.
Nežna PANDORA srca. Srebrno srce sa transparentno rozim emajlom. Srce sa ružičastim kristalom od murano stakla. Srce od srebra sa kubnim cirkonima i magenta emajlom...
Što sam ih više nizala, to su mi misli bile sve ružičastije, zsa zsa zsu u punom sjaju!
Valentines kolekcija me je (potpuno neočekivano) lupila više nego sve prethodne zajedno! Odmah sam videla ruže koje se prelivaju od nesigurne bledoroze, sve do pupoljaka koji se otvaraju u jarkoj pink boji. Sitne, još uvek zimske, one koje neupitno najavljuju bolje dane...


Misli su mi postale slatke, kao kafe Henrie u Njujorku, kao Sketch u Londonu, kao Mansur Gavriel pop up... Candy filozofija u svom najboljem izdanju! Fluidne forme i taktilni materijali. Jednostavno lepo, nimalo cheesy.
Samo fino. Samo elegantno.
Jer kad pogledate tanku srebrnu narukvicu prekrivenu cirkonima u obliku mašnice lako prestanete da razmišljate o lošim stvarima, u njenom prisustvu nije dozvoljeno brinuti se, slavimo lepotu i fokusiramo se na proleće koje nam (o haleluja!) sigurno sledi. Nižem prstenje sa srculencima (jer dva su uvek bolje od jednog :) ).
Zaokružujem sa decentinim srebrnim priveskom na kome je ugravirano "forever", da me podseća da zauvek zadržim taj la vie en rose stav prema životu. I okanem se loših scenarija. Jer, sve će biti dobro, drugačije ne može. Posebno kad ste u prisustvu komada sa PANDORA potpisom - probajte, nemate šanse da zadržite namršteno lice kada je tu kolekcija za dan zaljubljenih (mada realno, lako može da vas pobedi bilo koja). Možete da (sa)čekate da vas neko obraduje ovim komadićima sreće, ali ja se vazda zalažem i da sami sebi pokažete koliko ste voljeni, može za 14. februar, a može i bilo kad. Ja predlažem uvek!
Naravno, nije vam potreban poseban datum kako biste slavili svoju ljubav, ali kad već imamo jedan, dodatno začinite stvari.
Uklizajte u rano proleće sa velikim osmehom i priveskom koji će vas podsećati da ga nikad ne skidate sa lica...
...
You are amazing. Remember that.
...

6 comments:

Back to Top