San Giorgio

Mikonos.
Tirkizno more. Beli pesak. Kamenje. Pelikani. Sunce. Palme. Klabing. Sloboda. Prijateljstvo. Hotel. Ideja...
Pa onda sve to dobro promućkajte I dobićete San Giorgio.
No, hajmo od početka, ova priča je počela sredinom devedesetih godina kada su se Thomas Heyne i Mario Hertel upoznali, obojca su se bavili noćnim životom, a slučajni put naveo ih je na ovo omiljeno grčko ostrvo.


Počeli su da organizuju žurke, iznajmili su vojni brod od 50 metara, napunili ga DJ-evima, igračicama i prijateljima. Pristajali su na plaže širom ostrva i osvajali dobrim raspoloženjem. Ubrzo su dobili ponudu od vlasnika kluba Paradiso da se pridruže njihovom party timu.
Posle nešto manje od deset godina, 2004. godine dvojac je preuzeo klub transformišući ga u danas najpoznatiju party destinaciju na svetu.
Ipak, klabing je naporan posao koji zahteva stopostotnu posvećenost, a Mario i Thomas shvatili su da će u nekom trenutku njihovo vreme proći.
Thomas je čitavog života želeo da poseduje hotel, a želja mu se ostvarila kada su čuli da se prodaje hotel San Giorgio samo 300 metara udaljen od kluba Paradiso.

Zatim se u priču uključio Claus Sendlinger predsednik udruženja Design Hotels, Thomasov najbolji prijatelj iz detinjstva. On je posalo svoje dizajnere, Michaela Schickingera i Annabellu Kutucu koji su svojim zanimljivim idejama osvežili zdanje. Sada je to fantastičan hotel od 32 sobe, a svaka je različita.Postigli su utisak apsolutnog mira, prozračnosti i komfora. Zajedničkim snagama došli do hotela iz kojeg niko nikada ne želi da se isčekira!
Bela boja kao apsolutni vladar prostora, zanimljivi akcenti u sivoj i crvenoj. Prirodni materijali i drvo. Šarene prostirke i diskretno osvetljenje. I te šarmantne udobne ležaljke u svakom ćošku.
U.ž.i.v.a.nj.e! I baš ništa manje.
Uostalom i sami pogledajte zanimljivu priču koja stoji iza ovog božanstvenog hotela.

12 comments:

 1. Predivno mjesto za pravo hedonističko uživanje...toliko sam već umorna od posla, jedva čekam da pobjegnem negdje!
  Ovo bi bilo idealno mjesto! <3 Divan post ljubi! :*

  ReplyDelete
 2. Koliko je savrseno! Na trenutak sam se zamislila u lezaljciii... Raj za dusu i telo! :)

  ReplyDelete
 3. Divnooooo! Pogotovo kad si u gradu na +40 zabraniti ovakve postove! :)

  ReplyDelete
 4. Ahhh...divno! :) Sta bi dala da sam sada tamo! :)

  ReplyDelete
 5. this place is amaziiiiing. incred! looove it!!! wow!

  WhiteCloset
  Facebook
  Twitter

  ReplyDelete
 6. Konačno sela i nauživala se, vodila si me na predivna mesta. Ne znam da li bih do Bg-a ili do mikonosa pre. :) Ah!

  ReplyDelete

Back to Top