Ines Jankovic S/S '13.

Ines Janković je prikazanom kolekcijom za proleće/leto 2013. godine još jednom dokazala da je dizajnerka koja namerava da se dugo zadrži na modnoj sceni, svoj sveden stil bruseći do perfekcije.
Jedna je od onih koji sa malo umeju da kažu mnogo. Jednostavni krojevi laskaju ženskoj figuri i maksimalno ističu ženstvenost. Izbor boja (zelena, koralna, krem i bela) donosi dašak osveženja, a pravilno doziranje detalja u vidu kristalića, čipke i komada materijala od šljokica jasno poručuju - glamur!


Nova kolekcija Jankovićeve je čista elegancija, izbor materijala je takav da prijaju koži, ali istovremeno ostavljaju utisak raskoši.
Ipak, ključna reč u ovoj kolekciji su: leđa! Duboki izrazi, svetlucave trake, asimetrija, samo su neki od elemenata kojim je kreatorka postigla da njeni modeli i gledani i sa druge strane, izgledaju apsolutno seksi.
Upravo je u tome i poenta ove kolekcije minimalan broj detalja, diskretni izrezi i odlični materijali učiniće da se svaka devojka u ovom modelima oseća kao žena sa velikim Ž!
Sunčano žuta, sjajna je podloga za nove modele, a lookbook je zabeležio fotograf Miloš Nadaždin. 
Ekskluzivno za vas donosim deo.
Uživajte!

11 comments:

  1. kad je njen rad u pitanju nikad ne znam sta da mislim, neki komadi me oduseve, neki mi se uopste ne dopadnu, pa tako i sad :)

    ReplyDelete
  2. zeleni minic sa predzadnje fotke

    ReplyDelete
  3. Njene kolekcije su čisto savršenstvo!!!
    BRAVO!
    Skroz po mom ukusu ;)

    ReplyDelete
  4. JA nju obozavam, sve njene kreacije bih rado nosila, posebno mi se svidja sto su nekako vanvremenske, nikada nece biti demode, i uvek seksi!:) slike su wow!

    ReplyDelete
  5. njeni modelu su bas kako si rekla sa velikim Ž!!Koja žena ne bi se u njima osetila prefinjeno,ženstveno,privlačno i seksi.
    Divna Ines isprati i sve ostalo na jednom visokom nivou,od odlicne revije do ovako dobrih lookbookova!!

    ReplyDelete
  6. Pink haljina s jednim rukavom je fenomenalna, zuta je jako efektan izbor za podlogu iako su sve kreacije jarkih boja.
    Zelim ove cipele!

    ReplyDelete
  7. ostala sam bez reci,malo je reci da je fenomanalno! Ines i Milos su odlican spoj! Od modela, preko fotografije, Bojaninog poziranja, pa sve do zutog laka za nokte, odusevljena sam! svetski izgleda! :)

    ReplyDelete
  8. Ima par jako dobrih komada! Sviđa mi se izbor boja

    ReplyDelete
  9. SAVRSENSTVO, KAO I UVEK OD INES!!! :) Crvena haljina, favorit! :)

    ReplyDelete

Back to Top