Morske preporuke

Kako sam i dalje na morskoj frekvenciji rešila sam da vam preporučim nekoliko mesta na Jadranskom moru, za početak restoran Gil's u Dubrovniku. Gil's je smešten unutar Dubrovačkih zidina i nudi preukusnu francusku kuhinju savršeno zaokruženu sa bogatom vinskom ponudom i sopstvenog podruma. Pored restorana tu je i lounge deo u ljubičastim i ružičastim tonovima. Ako vas put nanese u Dubrovnik nikako nemojte zaobići, adresa je Svetog Dominika BB.

A sad se selimo na Hvar, otkriće ove sezone je V528 (ime predstavlja geografske koordinate). V528 zauzeo je mesto čuvene hvarske diskoteke Venerande, od koje je zadržan samo bazen... Sve je kompletno renovirano, a r&b kućica je sad kućica za kisik gde se posetioci posle izlaska mogu otrezniti kiseonikom dok u pozadini svira meditativna muzika, a krupan momak udara u gong. Ako mislite da je to čudno trebalo je da dođete na Venus night, minimal uz operu, pa sve sa trbušnim plesačicama. Ja - oduševljena!

I onda nešto što nije novo, ali je toliko dobro da zaslužuje opet da se pomene, Bonj plaža. Najdivnija plaža ikada, sa mekanim krevetima, baldahinima, plavo-belim peškirima... Sva nekako ušuškana, savršena za jutarnju Illy kaficu, popodnevni prosecco, dremku posle izlaska, romantični getaway, lagani ručkić, za druženje sa doobriim romanom. I još mnogo, mnogo toga...

6 comments:

  1. veruj mi da apsolutno oslikavaju atmosferu i uzivo je chudesno :)

    ReplyDelete
  2. Ja nikad nisam bila u Dubrovniku... patim! :(

    ReplyDelete
  3. odmah upishi u planer za sledecu godinu ;)

    ReplyDelete
  4. jao super preporuka za dubrovnik, bas treba da idem tamo za par dana! thx jelena super mi se dopada ovaj Gil'sssssss

    ReplyDelete
  5. Uf! Kao da nisam ni bila na odmoru, kada gledam ove fenomenalne fotke... Hocu opet! Smrc...

    ...btw, ovo je wow!!!

    ReplyDelete

Back to Top