Mango Lookbook 2011

Verovatno ste svi do sada već videli Mango katalog za jesen/zimu 2010/11. ali ja ne mogu da ga ne pomenem na blogu. Ženstvene haljine opasane zanimljivim kaiševima, pantalone visokog struka, zemljane boje akcentovane večnom crvenom, jednostavne forme, dobri materijali, upadljiv asesoar, natapirane kose, smokey eyes... I'm lovin' it! Ove Mango sezone preovladava klasika izrađena u tvidu i svili, a da malo razbiju monotoniju tu su jaknice u Chanel stilu, egzotični motivi, karo, prugice, ali i opasne rock'n'roll jakne. U highstreet boju između Zare, Manga, H&Ma, kod mene je Mango odneo ubedljivu pobedu.

Kao i svake sezone i ove je Mango nakit naprosto fantastičan. Za jesen pred nama pikirala sam ogrlicu inspirisanu Dega balerinom. Što se asesoara tiče na spisku je jedna a la Alexa Chung tašna, ali o tome u nekom narednom postu.


5 comments:

 1. ogrlica je brathless :)..

  a šta se tiče rivala zara/mango/h&m..
  h&m definitivno ove jeseni pobjeđuje šta se tiče jaketa, mango šta se tiče nakita, a zara cipele..eto :)

  ReplyDelete
 2. prvi look je sjajan. svi su ustvari. a mango nakit mi je omljeni ali na popustu! preskup je inace, a prtenje veoma brzo parinira, sta li... svaki sam premazala bezbojnim lakom... sto je ok ako ih platis 600 din, a ne, 1900... :=)

  ReplyDelete
 3. A ja danima hocu da napisem o Zari, pa nikako :) Valjda cu to uobliciti u pricu ovih dana...

  ReplyDelete
 4. Prvi look je fantastican. Veoma poslovno i elegantno.

  ReplyDelete

Back to Top