Grazia u novom ruhu

Septembre issue domaće Grazie doneo je novi dizajn, sve je šarenije, sa mnoštvom slika, naslovima akcentovanim žutom, crvenom i ljubičastom. Fontovi za podnaslove su promenjeni i uopšteno izgleda mnogo prijemčivije, življe i zanimljivije. Domaća Grazia sada je izgledom bliže UK i australijskom izdanju. Evo primera australijske naslovnice.

Ipak, promene nisu samo kozmetičke, od ovog broja stalni kolumnista je novinarka Tamara Skrozza, a tu je i "gost-kolumna", u ovom broju pisala je Olja Bećković, a u narednom možete i vi! Sve što je potrebno jeste da na adresu grazia@atticamedia.rs pošaljete tekst na slobodnu temu i jednu fotografiju - ukoliko se tekst dopadne uredništvu, dobićete svoju stranu. Takođe, tu je novost, modni dodatak na kraju magazina, gde će se predstavljati trendovi za jesen i zimu, ali i za naredno proleće, nešto kao svojevrsni fashion forward. U ovom broju, umesto modnih editorijala, na 25 stranica dat je presek svih trendova sa revija za jesen/zimu 10/11. Sve u svemu, Grazia nam je priredila lepo osveženje i na početku nove modne sezone presvukla se u skladu sa svetskim tendencijama.

2 comments:

  1. Ja sam vec odavno u potrazi za novim magazinom po koji cu trcati na kiosk iz mjeseca u mjesec. Citala sam Joy godinama, a onda sam ga jednostavno 'prerasla'. Trebala bih provjeriti Graziu :) Minni

    ReplyDelete
  2. ja sam ovog meseca kupila poslednju graciju. jednostavno vishe ne vredi para. Sori ali tako je. procitas je za 2 dana i cao! NEED SOMETHING NEW!

    ReplyDelete

Back to Top